Сваляне на КГ

11.03.06
15:46

Като за начало привет на всички, аз съм нова тук.  :D
Доста четох преди да пусна топика, съжалявам ако някаде се дублирам.
Нека да обясня за какво става въпрос.
На 17 год. съм, вегетарианка от 3 (в смисъл без месо и морски продукти ; яйца, кашкавал и т.н. си ям ) , сега съм спряла всичко ( нали са пости  :wink: ).
Дневно ми се събират поне по 90 мин. ходене пеша , като всяка вечер правя поне по 15 мин. общи упражнения ( коремни преси и т.н.) , много рядко ям след 19:30 часа.
На пръв поглед всичко е ОК, само ЧЕ не е. Работата е там, че съм ниска и всичко ми се ЛЕПИ. Просто имам излишни близо 7 кг. (160см/54кг) и незнам как да ги сваля.
Лошото е , че не се храня редовно, пия много кафе и имам забярзан режим и често се храня права и то калорични неща ( ядки) за да се нахраня набързо.
Ако имате някакви идеи, аз ще чакам  :wink:
Благодаря предварително! :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1