Витамини и други...

12.03.06
02:47

Четох много из форума...
Мисля утре да ида до аптеката и да накупя
Рибено Масло
Витамин С
Аргинин
и искам съвет за този Б12 колко пари е и какво точно представлява казаха ме че имало ефект от него ?
И още някакви  витамини да ми препоръчате за изостране на апетита , стимолация на разтежа и по - добра форма , който да комбинирам с Креатина , Глутамина и Гайнера :)
Това Б12 ме заинтригува....
И Аргинина кви пари ще е на ампули в аптеката.. ?
Мерси ! ...

12.03.06
07:38

Абе бая си боли Б12 да знаеш ,като пеницилин си е почти,аз като тренирах професионално преди години.бая си ме болеше гъзеца.
Другите витамини си купи някоя формула на Спортна фирма а не от аптеката.В аптеката витамините са з ахора с лошо хранене,които пие антибиотици,разни грипозни и болнави сополиви  и т.н.За спортистите има много витаминозни формули,въпрос на пари кои ще си вземеш има на Нутрим един Вита макс,не са чак толкова лоши и за цената от6-7лв. си ги бива.пий ги винаги ако можеш сутрин и то след закуската или първото ти хранене за деня

12.03.06
14:56

абе боли не боли ще вкарам сигурно :)
А Аргинина .. каква цена е в аптеките... ?

12.03.06
15:05

И аз съм за спортните витамина на фирмите за добавки - има някои които наистина си заслужават и хич не са на висока цена имайки предвид че дозите са високи на фона на витамините в аптеките..

12.03.06
15:17

Добре де тоз Аргинин дето го продават по аптеките кво представлява и кви пари е ... разбрах че е на ампули ама бият ли се пият ли се какво :) ? някой ако може да отговори мерси !

12.03.06
23:59

Да на ампули е, но се взима перорално.
Ето инфо:
http://ecopharm.web-syst.com/YYYSargenor.html
Аз лично много добре се възстановявам с него.
@као - кажи за кои точно витаминни формули говориш.

13.03.06
10:24

[quote author=“emzo”]Да на ампули е, но се взима перорално.
Ето инфо:
http://ecopharm.web-syst.com/YYYSargenor.html
Аз лично много добре се възстановявам с него.
@као - кажи за кои точно витаминни формули говориш.

Предлагат ми на California Fitness таблетки аргинин 38лв 100 хапа ? нещо по да кажеш :) ? Че ако си бия и Б12 много ще се надупча :?:  :!:  :idea:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1