12.03.06
17:43
Здр Пиша относно метана. Значи тренирам от 2 год сериозно и съм 90 кила 175 17 огд. Мисля да взимам малко метан и да питам дали няма много да ми навреди, а иначе знам, че не е много хубаво да се взимат такива работи толкова рано, но искам да кача още малко и да орелефя.
——————-
Спазвайте правилата на форума! Пишете на кирилица. Постът Ви бе преведен от мен!
vladimir.nikolov
пиши на КИРИЛИЦА ...... :) ...катко виждам си 90 кг ?? с този ръст сигурно си мазничък ? метана е за покачване на ММ а не за орелефяване ...... разучи за него преди да мислиш за цикли .....освен това нямаш дори 18 години и темата ще бъде заклиучена :) ...ако въпросът ти е дали да взима6 или не .....моят отговор е ... НЕ
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2865
Препоръчвам ти да прочетеш това първо.Гледам че си 90 килца.Май си бая мазничък.искаш ли да ти кажа кво ще постигнеш с метанчето.Ще качиш някое друго килце,най много до 100,ще пуснеш едно голямо розово коремче и едни водни пъпчиви ръчици,а доста е вероятно на тия килца да ти виснат и циците до пъпа.На 17 годинки и 2 годинки в залата,които не се знае колко са били пълноценни и вече цикълче.Всеки иска бързо мускулки,ама така не става тая работа.Или ако не ви пука за вас самите или кво можете да си причините,помислете за родителите си поне.Ама кво ли мрънкам.Ти метанчето е ясно,че ще си го пийнеш както и мнозина други на които са давани съвети да не го правят.Не се правя на разбирач,просто съм се нагледал вече на деца които по най-глупавия начин спират развитието си и постигат една смешна физика.Това за жалост е най малкото което може да си причините.
Жив и здрав да си и не се обиждай.Това не е насочено конкретно и само към тебе.И ако искаш един съвет.Потренирай още няколко годинки,храни се като хората пък тогава ако имаш още голям мерак се назоби.
Към модераторите:съжалявам за жлъчния пост,ако решите го изтрийте.Просто ми е кофти да гледам как деца си съсипват здравето с лека ръка,как всеки 15-16 годишен първата му мисъл е кво хапче да глътне преди още да е почнал да тренира и преди да са му ясни много неща.Все пак като са решили да зобят едва ли може някои да ги спре.
12.03.06
19:39
Екипът на bb-team.org не толерира използването на забранени медикаменти от малолетни и непълнолетни!