Хранене

14.03.06
01:55

Може ли добре направения режим за хранене да замести приемането на получени по химичен път протеини и въглехидрати?

14.03.06
09:01

Абе може ама по-хубаво недей вземи си протеините и се радвай на живота това е моят съвет.

Моят съвет е да пишеш на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!

head_hunter

14.03.06
09:38

Мене просто не ме кефи да пия такива боклуци, а искам да тренирам и да се кефя на резултатите после.Някак си не ми харесва да стана някакав як с химични добавки.Зададах вапроса защото един приятел с които тренираме си взе такива добавки и се чудех дали мога да имам същите резултати без да пия нищо.

14.03.06
09:55

[quote author=“GrimReaper”]Мене просто не ме кефи да пия такива боклуци, а искам да тренирам и да се кефя на резултатите после.Някак си не ми харесва да стана някакав як с химични добавки.Зададах вапроса защото един приятел с които тренираме си взе такива добавки и се чудех дали мога да имам същите резултати без да пия нищо.

Можеш и то много добри резултати. А колкото до “химичните” добавки ако имаш в предвид протеините и аминокиселините, по твойта логика и сухото мляко за бебета е химия..... :arrow:

RE

14.03.06
11:42

[quote author=“GrimReaper”]Мене просто не ме кефи да пия такива боклуци, а искам да тренирам и да се кефя на резултатите после.Някак си не ми харесва да стана някакав як с химични добавки.Зададах вапроса защото един приятел с които тренираме си взе такива добавки и се чудех дали мога да имам същите резултати без да пия нищо.

Е той твоя приятел какви резултати е постигнал толкова ,че се чудиш дали и ти ще можеш.Добавките не могат да ти изградят мускулите.Могат да помогнат малко и нищо повече.Ако си мислиш ,че като изпшиеш примерно 10 кг протеин и ще пораснеш се лъжеш.

14.03.06
11:59

[quote author=“GrimReaper”]Може ли добре направения режим за хранене да замести приемането на получени по химичен път протеини и въглехидрати?

Може, но ще трябва да ядеш в огромни количества... което може да доведе до получаването на едно ГОЛЯМО шкембе т.н. Няма нищо лошо да си пиеш, протеин (добър) примерно. Т’ва не е химия!

14.03.06
12:14

Ако бях сигурен, че съдържанията в кутиите отговарят на съдържанието на етикета - бих заместил 1-2 хранения с добавки....
Но нещо малко загубих вяра, а и не ми се харчат много пари в момента(ако си взимам добавки, то те ще са качествени).

14.03.06
18:59

[quote author=“realityman”][quote author=“GrimReaper”]Мене просто не ме кефи да пия такива боклуци, а искам да тренирам и да се кефя на резултатите после.Някак си не ми харесва да стана някакав як с химични добавки.Зададах вапроса защото един приятел с които тренираме си взе такива добавки и се чудех дали мога да имам същите резултати без да пия нищо.Е той твоя приятел какви резултати е постигнал толкова ,че се чудиш дали и ти ще можеш.Добавките не могат да ти изградят мускулите.Могат да помогнат малко и нищо повече.Ако си мислиш ,че като изпшиеш примерно 10 кг протеин и ще пораснеш се лъжеш.

той преди няколко дена почна да пие добаввки и се чудех дали мога да поддържам неговото темпо на растеж с добавките.

15.03.06
00:08

баце маани ги тия боклуци(протеини, креатини, стероиди и т.н.) евала ти права и аз не съм лизвал  :lol:  все пак е по добре ти да вдигаш железото, а не Нутрим и като гледаш в огледалото да гледаш себе си а не фармахим!

17.03.06
16:13

пълни глупости ...
С хранителните добавки са нещо чудесно, но не са задължителни и преди тях има много по-важни и основни неща ...
Зависи от целите които гониш

AR

17.03.06
23:22

Резултатите постигнати с добавки (както и да ги въртите - погледнати като изключение от основното ядене като аминокиселини и всичките видове прахообразни разфасовки на протеините) са далеч по значителни от само основното хранене.
Трудно човек може да асимилира например 200 грама телешко месо дневно за да си набави нужните 4 грама креатин.
Прахообразния протеин е напълно безвреден.
Големите глупости се правят най-вече от незнание.

18.03.06
23:05

един пример: работех 4 месеца в Щатите - тежък труд... не ядях редовно (храната е скъпа, а и спестявах).. слабеех. Преди да тръгна бях 73, паднах до 70кг. Взех си един американски протеин (3 кила GNC e марката) 3 седмици преди да се прибера. За 3 седмици го изпих. И като се прибрах бях 74-75 кила ... Изводите оставям на вас ...
Не мисли че е 100 % от протеина, просто тялото се стреми да подържа едни килограми, просто си се превъстановил, а протеина е “помогнал”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1