BB-Team Модератор на потребителите.

Темата е заключена.
RE

14.03.06
09:30

Кой според вас от модераторите на bb-team форума се справя най-добре със работата си и задълженията си,дава най-компетентни,ясни и  точни отговори на поставените въпроси и се държи най-любезно и културно с потреботели?
Надявам се модераторите на форума да не се обидят ,защото не виждам причина за това, тъй като ще е полезно и за тях да разберат нашата оценка за работата им в форума.

Модераторите са подредени по азбучен ред.


——————-
http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/folder_lock.gif
vl

Има ли смисъл от тази анкета?
В момента форумът има един до един и половина действащ модератор + няколко плаващи с ниска активност.
Изводът веднага си личи от анкетата, но това не я прави обективна. Какво помните и какво знаете от работата например на Марто?
И ако Емил завърши с 0 точки, то нулев ли е приносът му за форума?
Сори, но според мен се оцемяват модератори, които потребителите не познават - извинявай , реалитиман, но името ти не ми говори нищо.
Работана на Джорджо няма нужда от представяне, всички знаем, че от няколко месеца той е най - активният модератор. Какъв е смисълът на тази анкета въобще? Да съпоставим модераторите? Не можем. Няма обективен критерии.
Да броим успешните намеси? Виж, това го можем, но няма да е с анкета, пък и какъв е смисълът.
Аз предлагам в тази тема да махнете анкетата и просто да благодарите на Джорджо, Йода и Владо, както и някои от останалите модове че поддържат форума в ред и нивото му високо. Другото е безмислено, да не кажа че на мен ми стои малко... грозно. Извинявам се за откровенноста, ама е точно така.

14.03.06
18:50

Без такива теми във форума... такава оценка е нежелателна... има кой да следи дали модовете си вършат работата... не е необходимо да им се дава оценка - просто идеята ти е лоша...

както и да е темата се заключва и се надявам да не пускаш повече такива теми...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1