14.03.06
13:44
Кое да избера при положение, че искам да кача муск. маса. И двете които гледах са supermass 2001, но едното е чист протеин а другото е с креатин. Обаче нещо много евтино ми си струва - 8,70лв за 500гр, а все пак цената е най-доброто мерило за качество според мен. Ако имате някакави впечатления относно supermass 2001 споделете ги.
Ами мисля че сам отговори на въпроса си , общо взето е така- висока цена - високо качество
Не ми се проверява сега, ама съм сигурен, че това supermass еди кво си е гейнер.
14.03.06
21:45
И аз като Петко К не знам точно, но съм сигурен че е гейнър и предполагам е на Биогейм. Един съвет от мен: това че пише че е с добавен креатин не го гледай. Ако ти трябва креатин си пии отделно.
15.03.06
16:44
Supermass 2100 било, на биогейм. Не можах да намера нищо друго(от провинцията съм така да се каже :) ) и го купих. Обаче пак изникнаха няколко питания:
1 Какво е гейнър?
2 Кога да го пия и по колко?
3 Да променя ли сплита си на по-тежък или да си остане така?
Понеже досега не съм ползвал никакви добавки и просто нямам представа какво да правя. На 15 съм, 170см, 62кг приблизително, 3 месеца стаж.
И благодаря за отговорите до сега.
едит:забравих да спомена, че лесно качвам, но трудно се орелефявам. Мисля че съм Ектоморф.
15.03.06
21:40
Гейнер е високовъглхидратна добавка за покачване на теглото.
Приема се веднага след тренировка.
Това за сплита не го разбрах ,какво точно питаш
15.03.06
21:49
точно обратното - ендоморф си по теория. Иначе ти трябва още стаж за да определиш какъв си.
Сплита не го променяй.
16.03.06
15:08
Да де едноморф, те са близки по звучене и ги бъркам.
А на етикета на този гейнър пише от 30 до 60 гр на ден. Значи цялото количество да го пия веднъж дневно след трен така ли?
А в почивните дни да го пия ли?
[quote author=“realityman”]Това за сплита не го разбрах ,какво точно питаш
Ами питах дали да го променя от 3 дневен на 4 дневен и да почна да тренирам предмишница и още веднъж корем за да се натоварвам по-пълноценно.