14.03.06
13:46
Така ето един саит от който можете да си поръчате добавки а и не само това E-BAY.COM е няма да сте 100 % сигурни в качеството но каква е разликата с бб.ком ам,и първото спестявате между 40$ за Уестър Юнион защото в И Бей става само с карта .Плащате 20 % ДДС и 5 % мито като някой път глупаците слагат мито и ддс на шипинга но и с това пак идва доста по евтино .Малко потрудно е трябва да намериш дали пращат до БГ .Аз оня ден ми пристигнаха 2 видеокамери :)) ся ша поръчам и малко добавки по нататак щото ся ша си направя 2 месеца почивка без добавки и за лятото ще си поръчам:))
14.03.06
14:49
А с каква карта плати?
Гледах на някой продукти избираш “calculate” и ти изчислява доставката. Ти пробва ли така да ти я сметне за БГ колко ще излезе и толкова ли плати всъщност?
[quote author=“ivaivalito”]Така ето един саит от който можете да си поръчате добавки а и не само това E-BAY.COM е няма да сте 100 % сигурни в качеството но каква е разликата с бб.ком ам,и първото спестявате между 40$ за Уестър Юнион защото в И Бей става само с карта .Плащате 20 % ДДС и 5 % мито като някой път глупаците слагат мито и ддс на шипинга но и с това пак идва доста по евтино .Малко потрудно е трябва да намериш дали пращат до БГ .Аз оня ден ми пристигнаха 2 видеокамери :)) ся ша поръчам и малко добавки по нататак щото ся ша си направя 2 месеца почивка без добавки и за лятото ще си поръчам:))
от коя банка си зел карта и каква е
17.03.06
13:42
дебитна карта VISA почти всяка банка гиу предлага мойта е на 1 инвестиционна и е в долари и е с 50$ ниснежаем остатък:)))
17.03.06
19:26
еми аз преди съм искал да пазарувам от ибей обаче трябваше при регистрацията на картата да посоча в коя държава ми е банката (понеже се лпаща със системата paypal) и българия я нямаше.
ивайлито разясни ми ти как се справи с тоя проблем