Хубав Релеф - Най Бързо ?

14.03.06
23:46

какво трябва да взема,става вапрос за някаква добавка може и няколко,значи преди няколко месеца тежах около 87 кг,имах семеини проблеми и много бързо спаднах на 74кг тогава бях определено(според мен)масивен,сега съм си направо клищав,но все пак мисалта ми е какво да взема и какви тренировки да правя за да може възможно най-бързо да направя добър релеф, Ето малко мой данни :
Висок съм 1.80 ; тежа 74 кг ; на 19 години съм,ако ви трябва повече информация ме попитайте,благодаря предварително!

Погледни някоя от програмите за маса в саита тренирай по нея 2 месеца за да качиш малко при тия килограми трябва да станеш поне 80кг за да тръгнеш да чистиш. След първите два месеца вече като си натрупал някаква основа започни да правиш кардио 3 пъти на седмица по 30-45мин. В първите два месеца може да си земеш Креатин(Ultimate, Univursal) и суроватъчен протеин(Ultimate, Optimum). 3-тия месец спри креатина продължи да си зимап суроватката но си земи вече някакъв фат бърнар примерно като Universal Сuper Cust този е доста добър цената му е 48лв беше май, протеина и креатина ще ти се вържат кам 70-80лв. Общо зето на месец трябва да отделяш по 80лв за добавките които ти изброих.

15.03.06
13:01

нещо бъркаш. За да имаш хубав релеф ти трябва доволно количество мускулна маса. При услович, че си 74 кг. на 180 см,. не виждам върху какво ще го прашиш този релеф. Първо качи килограми и тогава сваляй.

а точно това имах впредвид!!!

15.03.06
22:28

еми незнам защото раката ми е 36 а предпочитам да е по-релефна...може би костите ми не тежат толкова много,а и може да е тъпо,но какво е кардио?

За кардио се водат всички по интенцивни тренировки като тичане, въртена на веларгометъра и т.н. Това е най добрия начин за намаляване на подкожните мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1