Млечна салата в нисковъглехидратен ден

15.03.06
11:22

Тъй като вече 20 дни се храня с една и съща храна искам да попитам дали мога да заменя кофичката кисело мляко (20г въгл) и сиренето (4-5 г въгл) с някакво количество млечна салата . Изобщо някой може ли да ми каже млечната салата какво количество бел/въгл/мазн и калории съдържа , моля да кажете и на чия фирма е млечната салата :)Благодаря за помощта.

15.03.06
14:12

Оффтопик.Къде проверявате по колко грама Въглехидрати има в дадена храна?

По темата:Според мен недей да разчиташ на купешка млечна салата. щото незнаеш кво са блъскали вътре.

[quote author=“Pablo”]Оффтопик.Къде проверявате по колко грама Въглехидрати има в дадена храна?

http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1

15.03.06
22:22

[quote author=“ShitHappen”]Тъй като вече 20 дни се храня с една и съща храна искам да попитам дали мога да заменя кофичката кисело мляко (20г въгл) и сиренето (4-5 г въгл) с някакво количество млечна салата . Изобщо някой може ли да ми каже млечната салата какво количество бел/въгл/мазн и калории съдържа , моля да кажете и на чия фирма е млечната салата :)Благодаря за помощта.

Става ако ти си я правиш.Аз си купувам от време на време  на листа пише, че е само с цедено мляко и краставици ама аз като я хапна и веднага усешам, че има и друго (майонеза).

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1