15.03.06
11:22
Тъй като вече 20 дни се храня с една и съща храна искам да попитам дали мога да заменя кофичката кисело мляко (20г въгл) и сиренето (4-5 г въгл) с някакво количество млечна салата . Изобщо някой може ли да ми каже млечната салата какво количество бел/въгл/мазн и калории съдържа , моля да кажете и на чия фирма е млечната салата :)Благодаря за помощта.
Оффтопик.Къде проверявате по колко грама Въглехидрати има в дадена храна?
По темата:Според мен недей да разчиташ на купешка млечна салата. щото незнаеш кво са блъскали вътре.
15.03.06
14:12
http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1
[quote author=“ShitHappen”]Тъй като вече 20 дни се храня с една и съща храна искам да попитам дали мога да заменя кофичката кисело мляко (20г въгл) и сиренето (4-5 г въгл) с някакво количество млечна салата . Изобщо някой може ли да ми каже млечната салата какво количество бел/въгл/мазн и калории съдържа , моля да кажете и на чия фирма е млечната салата :)Благодаря за помощта.
Става ако ти си я правиш.Аз си купувам от време на време на листа пише, че е само с цедено мляко и краставици ама аз като я хапна и веднага усешам, че има и друго (майонеза).