какво мислите за това?

BA

15.03.06
19:45

Ами на 17(почти 18) съм и ходя на фитнес. С много бърз метаболизъм съм и съм 65 кг 180см, но съм слаб, защото съм с тежки кости. Иииии...мисля да си взема добавки.
Комбинацията, която мисля да направя е следната:
Optimum Nutrition - 300 гр
Universal Mega Mass 3000 - 1,5кг  2 кутии(3кг за 1 месец) по 100гр на ден. ама не знам дали е достатъчно, вие ще кажете.
Universal Amino2700 - 120 таблетки  по 4 хапа на ден
Нутрим - Про Голд 90 - 1кг по 30гр преди лягане

Това е за 1месец. Ходя 3 пъти на фитнес.
Естествено ще ям по 5-6 пъти на ден, както трябва, но не знам дали тези добавки и комбинацията са добри. Така че, кажете мнение моля.

Оптимума креатин ли е?
Гейнърът е добър. По 2 дози на ден - една сутрин и една след трен - мерителната лъжичка с връхче във вода.
Аминото е малко. Аз бих избрал Дженезис 1900мг - 120 таблетки 23 лева, по 9 на ден, по 3 на прием.
Про Голдът не ти трябва и е много неудачен за прием преди лягане.

15.03.06
22:01

гейнъра (с вкус на шоколад) във вода е някъв много гаден на вкъс (поне за мен де),но ако е в прясно мляко,е даже и вкусен :wink:

16.03.06
08:33

Аз си пия всичко директно от лъжицата в устата :) После глътвам една чаша вода и готово :)

RE

16.03.06
11:04

[quote author=“Batgogo”]Аз си пия всичко директно от лъжицата в устата :) После глътвам една чаша вода и готово :)

Е как ще се разтвори нормално протеина примерно.В чаша се разтваря първо хубаво и после се пие.

16.03.06
11:29

[quote author=“realityman”][quote author=“Batgogo”]Аз си пия всичко директно от лъжицата в устата :) После глътвам една чаша вода и готово :)Е как ще се разтвори нормално протеина примерно.В чаша се разтваря първо хубаво и после се пие.

Или шейкър :wink:

16.03.06
13:11

Ам само едно от мен да знаете като пиете протеин задължително го разтваряйте в мляко, а не както всеки малумник прави във вода

17.03.06
11:33

Ауу така ли бе.Ако става въпрос за след тренировка помисли пак дали малоумник е тоя дето разтваря протеина във вода или този които го разтваря във мляко.

EN

17.03.06
11:47

[quote author=“MaRuLaTa”]Ам само едно от мен да знаете като пиете протеин задължително го разтваряйте в мляко, а не както всеки малумник прави във вода

Аиде “умния” да обсни разликата,или приказва на изуст,”чух го в залата”!!!

HE

17.03.06
14:03

[quote author=“energymax”][quote author=“MaRuLaTa”]Ам само едно от мен да знаете като пиете протеин задължително го разтваряйте в мляко, а не както всеки малумник прави във вода

Аиде “умния” да обсни разликата,или приказва на изуст,”чух го в залата”!!!

Може да се е объркало момчето и да е искал да каже точно обратното не бъдете така рязки. А него от своя страна ще продупредя ”Спазвай добрия тон”. И последно изясняваме когато протеин се разтвори в мляко става по-бавно усвоим поради наличието на лактоза в млякото. Разяснението е за да няма пофече офф топици!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1