Шеикове със соево брашно

16.03.06
21:22

Може ли да си правя шейкове със соево брашно и мляко примерно?Който е по-запознат ако може да ми каже защото не съм много сигурен дали е подходящо.  :?

17.03.06
09:40

[quote author=“St0iAn”]Може ли да си правя шейкове със соево брашно и мляко примерно?Който е по-запознат ако може да ми каже защото не съм много сигурен дали е подходящо.  :?

Не , по-добре соев изолат , даже е полезно да се взима 1-2 седмично.

17.03.06
17:48

А колко струва този соев изолат и от каде мога да си го купя?

AL

17.03.06
23:14

не се занимаваите ам земете си опечете по 1 паржола след тренировка или ако нямате пари за паржола 5 яйца.Ако ще земате протеин нека да е качествен кви са тия измислици.Не се правят така мускули

AR

17.03.06
23:17

много правилно.

18.03.06
10:55

Скъп ли е този соев изолат и от къде мога да си го купя.Моля ви се кажете ми.Не съм чувал до сега за такъв продукт. :?

20.03.06
10:14

[quote author=“St0iAn”]Скъп ли е този соев изолат и от къде мога да си го купя.Моля ви се кажете ми.Не съм чувал до сега за такъв продукт. :?

0,5кг  е 4.50лв - аз съм от Варна ,така че едва ли ще ти помогна ако ти кажа от къде го купувам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1