17.03.06
14:05
Не бях тренирал близо месец и нещо поради ремонт на залата ,в която ходя ,та почнах аз от понеделник и се запуках яко с тренировки
Толкова бях зле вчера ,че колкото пъти отида до тоалетната да пикая ми прилошава почвам да залитам и да драйфам супер преумора
за капак втрисане и 37,5 до 38 градуса температура....
Вчера ми биха една инжекция против драйфа и да се съвзема малко и днес сам вече по-добре почна да отминава всичко ...
Как мислите от понделник добре ли е да почвам пак или ... ?
някакви съвети ? :roll: :roll: :roll:
Почни но с много леки тренировки.Но почни само при условие че си оздравял напълно
Според мен си се преуморил а драйфането си е някъв вирус.Оздравей напълно и тогава дигай, та да не стане по-зле.От личен опит ти казвам.Като се загрееш в залата и излезнеш да те духне вятъра и с пневмония.И както каза момчето от горния пост първата седмица свикни с упражненията и така.И аспиринчета или кисело млекце да предотвратява треската
[quote author=“atanazov”]Не бях тренирал близо месец и нещо поради ремонт на залата ,в която ходя ,та почнах аз от понеделник и се запуках яко с тренировки
Толкова бях зле вчера ,че колкото пъти отида до тоалетната да пикая ми прилошава почвам да залитам и да драйфам супер преумора
за капак втрисане и 37,5 до 38 градуса температура....
Вчера ми биха една инжекция против драйфа и да се съвзема малко и днес сам вече по-добре почна да отминава всичко ...
Как мислите от понделник добре ли е да почвам пак или ... ?
някакви съвети ? :roll: :roll: :roll:
Каквото човек сам си направи и господ не може нали се сещаш :?:
Явно много си се преуморил с тренировки и някакъв вирус те е сгърчил. /Един недискретен въпрос: Да не кодкудякаш случайно :lol: /
Майтапа на страна, според мен пъво оздравей напълно и после мисли за спорта, иначе няма прогрес.
Поздрави.
Никога не се започва така след пауза.
Започва се встъпително, по малки тежести , независимо от голямото желание, така наъ много контузии се правят
Така е... правя лапешки работи :x :x
Днеска вече сме събота и сам добре имам леко разстройство иначе мускулната се усеща леко на краката само как мислите понеделник да почвам ли ?
[quote author=“atanazov”]Така е... правя лапешки работи :x :x
Днеска вече сме събота и сам добре имам леко разстройство иначе мускулната се усеща леко на краката само как мислите понеделник да почвам ли ?
НЕ. Чакай поне 5 дена<
Абе човек ти не разбра ли, че това което ти е налетяло не е свързано директно с тренировката, а е някакъв вирус най-вероятно или нещо друго.
Виждал съм доста претренирания, но никой не е имал подобни брутални ексцесии след това...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече