Креатин в нетренировъчен ден

EM

17.03.06
16:56

Изчетох доста по темата и преобладава мнение, че в нетренировъчни дни креатинът се приема след основното хранене/след обяда/ по 5 гр.
Преди малко консултантът в магазина за добавки, който е културист ми каза, че е най-добре сутрин след ставане 30 гр. протеин и креатина с натурален сок. Обясни ми, че в нетренировъчните дни сънят се смята като тренировка и всичко се поема сутрин преди закуска. Вие какво мислите?

П.С: Взех си креатин на Био Тек и след време ще дам отзиви

17.03.06
18:20

сутрин с протеина

17.03.06
19:47

Креатинът в нетренировъчните дни се взема сутрин на гладно (веднага след ставане преди да си закусил) заедно с декстроза (или в най-лошия случай някакъв плодов сок). Правилото е, че когато се приема креатина стомаха трябва да е празен! Иначе  се “забива” в храната, която пречи на неговото усвояване. Така креатинът се разрушава и започва да ферментира в стомаха с досещаш се какви последици! :lol:

Ах, да! :idea:  Закуска и/или протеин без проблеми 30 мин. след креатина. Тогава вече ще е преминал през стомашната стена.

По-здрави!

17.03.06
20:10

Според мен само в тренировачните дни трябва да се пие креатин. :wink:

17.03.06
23:26

[quote author=“PMILLER”]Според мен само в тренировачните дни трябва да се пие креатин. :wink:

Виж nikolaBULL какво е драснал, правилно е

19.03.06
22:50

Аз пък преди бях чел че трябва да се пие след ядени тука някаде беше в форума,  и досега само след ядене го пиех еххх :-(  !!!

20.03.06
19:00

За да не създавам нова тема ще ви попитам: кои креатин според вас е  добър в отношението пари - качество ? защото се чудя какъв да си взема. Гледам има креатин 500 гр 35 лв. и креатин 300 гр 33 лв. за тва ви питам... :wink:

20.03.06
21:49

А смяташ ли да направиш зареждащ период?

20.03.06
21:50

ами да става дума за оптимум пък другия маи беше MEGABOLID ама не съм сигурен и за тва гледам 4е има голяма разлика в цените...

Определено ОН от двата. От зареждането няма смисъл. Пии си по 5 гр. и тъкмо ще ти стигне за 2 цикъла 300 грама.

Не пускай поредни постове, че djordjio-Astor дърпа уши

20.03.06
21:57

ок мерси мн  :wink:

21.03.06
01:47

Според мен има смисъл от зареждане, но всеки сам си решава как...

21.03.06
11:32

Има значение дали ще направиш зареждащ период!

21.03.06
11:36

еми за някои има за др не - личен избор аз си го пия със зареждане

21.03.06
22:00

да питам:аз сега от 1 април ще почвам да вземам креатин,прая си зареаждащата доза (5 дена по 20 гр.) и после си продължавам по 5 грама...Та Април вземам кратин,Май месец почивам и вече Юни месец пак почвам,обаче да зареждам ли пак Юни месец при положение,че съм пил по 20 грама Април месец?Лично мое мнение е,че няма смисъл...да си продължавам Юни месец по 5 грама?

EM

22.03.06
11:11

Според мен без зареждане по 5 гр. след тренировка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1