Относно програмата ми

18.03.06
11:30

Тренирам 6 дена в седмицата,програмата ми е следната
Понеделник-гърди,трицепс
Вторник-гръб,бицепс
Сряда-рамо,трапец,крака
Четвъртък-гърди,трицепс
Петък-гръб,трицепс
Събота-рамо,трапец,крака
Според вас редно ли е да тренирам всеки ден
Кажете мнението си дали от тая програма ще имам ефект или не

18.03.06
11:35

Ами даи си стажа и друга информация.Предполагам че си начинаещ за това виж някоя от програмите в саита.

18.03.06
12:01

[quote author=“MaRuLaTa”]Тренирам 6 дена в седмицата,програмата ми е следната
Понеделник-гърди,трицепс
Вторник-гръб,бицепс
Сряда-рамо,трапец,крака
Четвъртък-гърди,трицепс
Петък-гръб,трицепс
Събота-рамо,трапец,крака
Според вас редно ли е да тренирам всеки ден
Кажете мнението си дали от тая програма ще имам ефект или не

три пъти седмично трицепс ще му дойде много.по-добре прави всеки ден за отделна МГ
1.ръце
2.крака
3.гърди
4.гръб
5.корем + предмишница
6.рамо
зависи колко си напреднал

18.03.06
12:16

Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
аз мисля че си е загуба на време секи ден да тренирам само една мускулна група
тфа е прекалено малко според мен
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда

18.03.06
17:04

[quote author=“MaRuLaTa”]Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда

Никаква загуба на време не е но тази система е за напреднали ати си абсолютен начинаещ и трябва да трениращ цялото тяло 3 пъти седмично поне 5-6месеца и тогава да правиш по сериозни сплитове в момента си си една ‘марула’

18.03.06
18:19

[quote author=“sadek”][quote author=“MaRuLaTa”]Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда

Никаква загуба на време не е но тази система е за напреднали ати си абсолютен начинаещ и трябва да трениращ цялото тяло 3 пъти седмично поне 5-6месеца и тогава да правиш по сериозни сплитове в момента си си една ‘марула’

axxa
абе аз се 4уствам перфектно и си продължавам да си тренирам така пак нека видиме как си остана Марула

18.03.06
18:20

[quote author=“MaRuLaTa”]Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда

за 3 месечен стаж програмата не става, но и това което правиш е по-вероятно да доведе до претрениране.според мен мини на четиридневен сплит.

18.03.06
18:27

[quote author=“FRANKO1”][quote author=“MaRuLaTa”]Ами тренирам от 3 месеца по тая програма
и крака в отделен ден
абсурдно ми се вижда

за 3 месечен стаж програмата не става, но и това което правиш е по-вероятно да доведе до претрениране.според мен мини на четиридневен сплит.

ако наистина води до претрениране какви са симптомите
впро4ем пия мн неща
амино ацидс 2222 на Оптимум,протеин 100% Whey Optimum,креатин,глутамин,таурин,трибестан

19.03.06
12:53

Марулка не си дорасъл още за сериозни тренировки ще изгориш.

19.03.06
18:51

[quote author=“sadek”]Марулка не си дорасъл още за сериозни тренировки ще изгориш.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
DJGorgio-Astor

19.03.06
19:32

Марулка абе че нещо тие пораснало добре ама маи сивото тисе испарило такива  тренировки дори и назобени неги правят

19.03.06
19:33

След като не приемаш съвети за какво се интересуваш не ми стана ясно.Я кажи с колко си качил ръката за 3 месеца.

19.03.06
21:39

ами за три месеца
запо4нах с ръка 36 в студено а сега ми е 41

20.03.06
00:08

sadek Успокой топката ако обичаш..Марула пиши на кирилица да не ти се карам, последно предупреждение, и се вслушвай малко , какво ти говорят хората, щото си много далеч от нещата.Ти си типичен пример за претренирал незапознат с материята начинаещ (сори за прямотата), но е така.След време как ще пораснеш с по 100 серии ли, като питаш нещо слушай поне !

20.03.06
13:35

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]sadek Успокой топката ако обичаш..Марула пиши на кирилица да не ти се карам, последно предупреждение, и се вслушвай малко , какво ти говорят хората, щото си много далеч от нещата.Ти си типичен пример за претренирал незапознат с материята начинаещ (сори за прямотата), но е така.След време как ще пораснеш с по 100 серии ли, като питаш нещо слушай поне !

може и да си прав но преди това ходих мн 4есто на фитнес пак някаде за към една година и поспрях за 2 месеца
и така

20.03.06
14:35

Марулка виждам че си надъхан пич ето ти една яка ПРОГРАМА прави я само четири сесии  това е 8 дневен сплит                                    ден 1 гърди - гръб  3упр.х3сер.  за група                                          ден 2 крака-рамо  3упр.х3сер.    за група                                            ден 3 бицепс-трицепс 3упр.х3сер.  за група                                        ден 4 ПОЧИВКА  после повтаряме пиши след месец давидим как е

20.03.06
15:05

[quote author=“sadek”]Марулка виждам че си надъхан пич ето ти една яка ПРОГРАМА прави я само четири сесии  това е 8 дневен сплит                                    ден 1 гърди - гръб  3упр.х3сер.  за група                                          ден 2 крака-рамо  3упр.х3сер.    за група                                            ден 3 бицепс-трицепс 3упр.х3сер.  за група                                        ден 4 ПОЧИВКА  после повтаряме пиши след месец давидим как е

ok ще пиша на тебе кви са ти о4акванията

20.03.06
17:06

Просто незнам дали да вярвам ама както и да е...

20.03.06
20:55

[quote author=“MaRuLaTa”][quote author=“sadek”]Марулка виждам че си надъхан пич ето ти една яка ПРОГРАМА прави я само четири сесии  това е 8 дневен сплит                                    ден 1 гърди - гръб  3упр.х3сер.  за група                                          ден 2 крака-рамо  3упр.х3сер.    за група                                            ден 3 бицепс-трицепс 3упр.х3сер.  за група                                        ден 4 ПОЧИВКА  после повтаряме пиши след месец давидим как е

Марулка надявамсе че несе обиждаш самси си избрла ника ако се храниш  правилно всичко ще бьде ОК програмата е доста тешка сам съм я правил  но не прекалявам зада не претинирам не забраваи да загряваш добре 1-2 сер. 50%-75% от работната тежест работи с тежест с която да направиш мах 10 пов. първата раб. око си загрял добре 2 сер. няма да можеш да направиш повече от 9 пов. а 3сер. 8 пов. почиваи мах. 40 сек. между сериите не забраваи да дишаш правилно и хубаво вентилираи .

21.03.06
00:24

[quote author=“sadek”][quote author=“MaRuLaTa”][quote author=“sadek”]Марулка виждам че си надъхан пич ето ти една яка ПРОГРАМА прави я само четири сесии  това е 8 дневен сплит                                    ден 1 гърди - гръб  3упр.х3сер.  за група                                          ден 2 крака-рамо  3упр.х3сер.    за група                                            ден 3 бицепс-трицепс 3упр.х3сер.  за група                                        ден 4 ПОЧИВКА  после повтаряме пиши след месец давидим как е

Марулка надявамсе че несе обиждаш самси си избрла ника ако се храниш  правилно всичко ще бьде ОК програмата е доста тешка сам съм я правил  но не прекалявам зада не претинирам не забраваи да загряваш добре 1-2 сер. 50%-75% от работната тежест работи с тежест с която да направиш мах 10 пов. първата раб. око си загрял добре 2 сер. няма да можеш да направиш повече от 9 пов. а 3сер. 8 пов. почиваи мах. 40 сек. между сериите не забраваи да дишаш правилно и хубаво вентилираи .

не не се обиждам така си е сам сам си избрал ника праф си
бате искаш ли да ходиме заедно на фитнес да видиш за кво става въпрос
ще ти направя за три мускулни групи по 5 упражнения за време от 2 4аса
съгласен ли си ?

21.03.06
07:30

Пак се превазбуждаш тренировката не трябва да трае повече от час няма нужда от 5 упражнения за мускулна единствено значение има интензивноста почиваи възможно наи-малко между сериите.

21.03.06
21:55

Марула пак не разбра за какво става на въпрос тука, аз ще ти направя и 100 серии, ама за какво ....

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1