Един Въпрос

19.03.06
00:01

някой приятели ми го бяха казали така че реших да попитам

значи тренирам за маса(качване на килограми) и искам да попитам удачно ли е примерно да тренираш известно време да кажем месец(аз съм с програмата за начинаещи) и да си направиш една седмица почивка след тва и кат не ходиш на зала хем да си починат мускулите хем и ше качиш килограми кат не праиш кой знай кви движения :roll:  :?:

19.03.06
09:09

това не ми се струва логично...ти качваш мускулна маса в дните непосредствено след тренировката...

по твоята схема няма да направиш нищо....

и най-добре програмата за начинаещи я прави 6 месеца...за къде си се разбързал да я сменяш...

19.03.06
17:29

боже 6 месеца и кво кан не види резолтати от тая програма нали ше се обезкоражи. нз ти не казваш на колко години си но щом проблема е в килата едва ли си на повеече от 18-19 шот метаболизма по късно едва ли ше ти позволи да се оплакваш за тва

19.03.06
18:51

хах не бе бате на 16 сам начи стажа ми е месец и половина 68 кила съм 180 висок.за тоя месец и половина съм качил 4-5 кг и ръката ми се увеличила с 3 см с което съм много доволен(без хр.добавки) ама просто един приятел дето е доста ЕДРИЧЪК ма посаветва да го напрая тва по някое време

ай дайте още мения де по темата.аз съм слабичък и на мен ми треат и малко мазнини(не сам мноо по релефа) и тва си мисля че е добра идея да си починат мускулите и да натрупам малко кг

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Това не е чат, и предстани с това “аиде де”.Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

19.03.06
23:32

Нe e проблем на 4 седмици сериозни тренировки да почиваш 1 седмица, даже ще е полезно.

20.03.06
11:47

не се придържай толкова стриктно на 4 седмици почивка.прави почивка, когато усетиш, че имаш нужда от нея (в застой си)

20.03.06
13:41

да това исках да разбера мерси много след известно време ще си почина значи :wink:

20.03.06
13:52

Дам и на мене доста добре ми се отразяват тези почивки от по 1 седмица,само че ги правя на всеки 2-3 месеца

20.03.06
15:38

Добре е, макар че аз лично я правя малко по-рядко (стига да имам възможност да тренирам редовно, че на месеца се оказвам 1 седмица в невъзможност да тренирам заради ангажименти). И това ми пречи. На 2 месеца почивам около 2 седмици и ми е по-добре. Но като цяло е когато усетиш нужда. Когат оси в застой. Когато си болен. Такива неща ;)
С времето  опита ще се научиш

RE

20.03.06
15:49

След третия месец направи такава почивка от седмица В первите 3,4 дни може да не усетиш нищо ,обаче след това особенно в края на седмицата ще си в много добър мускулен тонус,ще си отпочинал и като отидеш в залата ще имаш много по добри показатели на упражненията.
Седмица почивка ще е от полза за нарастването на мускулите ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1