Става ли тази програма ?

DR

19.03.06
01:12

Какво мислите за тази програма :?) 10x какво и липсва и какво според вас не е наред :) ..... Искам с тази програма да кача мусколна маса :) (упражненията съм ги гледал в сайта и сам съм си е измислил )

1ви Ден - Гърди
Разгъване на портален скрипец - кросоувър (Cable Crossover)  3х8
Флайс (Flyes) 3х8
Кофички (Dips) 3х8
Изтласкване на щанга от лег, полулег и обратен лег 3х8
Изтласкване на дъмбели от лег, полулег и обратен лег 3х8
2ри Ден - Гръб
Гребане с дъмбел (Dumbell rows) 3х8
Гръбни преси/хиперекстензии (Hyperextensions) 3х20
Придърпване на долен скрипец (Seated Cable Rows) 3х8
Набирания (Pullups) 3х8
Придърпване на вертикален скрипец (Lat Pulldown) 3х8

3ти Ден - Почивка (вкъщи праря коремни преси )

4ти Ден - Рамо
Разтваряне на ръцете встрани (Lateral raises) 3х8
Повдигане на ръцете напред (Front raises) 3х8
Повдигане на щанга до брадата –“вертолет” (Upright rows) 3х8
Раменни преси (Shoulder Presses) 3х8

5ти Ден - Ръце
Концентрично сгъване (Concentration Curls) 3х8
Бицепсово сгъване с дъмбели(Dumbbell Curl) 3х8
Бицепсово сгъване с щанга (Barbell Curl) 3х8
Скотово сгъване (Preacher Curls) 3х8

Френска преса (Triceps Extension) 3х8
Разгъване на горен скрипец (Cable Pull-downs ) 3х8
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват (Close-Grip Bench Press) 3х8
Разгъване на дъмбел зад глава (Triceps Extension) 3х8

6ти Ден - Почивка (правя корем вкъщи)

7ми Ден - Почивка

това е програмата 2 седмици съм по нея малко с набираниата не се справям ,но да се надям че скоро ще ги метна и тях като хората. Смятам сега като се стопли да бягам след всяка тренировка във фитнеса да бягам по 4-5км да почна да взимам и Гейнер на Нутрим.
Какво ще кажете за тази програма :?) (висок сам 195см 89 кг и имам малко мазнинки върху корема - мн малко щом плочките си личат добре )
а исках също така и да попитам дали ще е полезно да полазвам 1 път седмично Сауна и Парна баня ? И дали след като взимам гейнер не трябва да правя кардио тренировка :?) 10х предварително :)))

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

19.03.06
01:22

Не, не става. Съкрати я поне два пъти. Сериозно. Най - вече упражненията за гърди и ръце. За реда на изпълнение на самите упражнения ще си говорим после.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1