19.03.06
01:55
Имам 4 месеца и половина тренировки в залата, но така се получава, че на в деня,в който правя бицепс, трябва да направя поне 5 упражнения по 3 серии с 8 повторения за да има някакав ефект (следваштия ден сутринта да имам лека мускулна треска, която минава до 5-10 мин след като стана).Поне при другите мускулни групи я има тази мускулна треска и затова мисля ,че е нормално.Знам, че за моя опит това са прекалено много упражнения, но иначе не усещам никаква умора.Правя сериите с максималните килограми, които мога да вдигна.Бъркам ли някаде? :?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
19.03.06
09:58
за четри месеца и половина повече от 2 упражнения не ти трябват мускулната треска не е гаранция че си тренирал както трябва. Най-добре прави 4 х 6-8 прав с лост и 4 х 6-8 скотово с лост. Може би също правиш с много малко килограми слагай толко килограми на последнота серия колкото да направиш не повече от 5-6 повторения.
19.03.06
12:05
От 2 упражнения човек според мен няма да има никакъв смисъл.Правя сериите с максималните килограми, които мога да вдигна(преди 1-2 седмици даже ги овеличих).
19.03.06
16:23
ми щом така си преценяваш хубаво не те знам какви суплементи зимаш но за тия 5 упражнения щи е нужно бая хранене и доста добри добавки и пак се съмнявам да възтановиш. Тренирай си по 2 упражнения и ти давам гаранция че повече ще разтеж!!! Така само сила ще дигаш.
не съм про но поне ръцете ми растат добре. според мен мускулната треска не винаги показва точно развитието на ръцете аз мускулна треска на бицепс сериозна имам предвид последната беше деня след като почнах :) скаро станах на 16 и съм със 39 и 41(лява и дясна)тренирам тенис затова е и разликата ма както и да е аз мисля че е добре да въртиш програма в която ръцете са ти с други мускули с друга в която ръцете да са в един ден(бица, трица, и предмишница по 3:3:2упр.)достатъчно са повече са мн по малко са малко и ги прави на макс което не значи че ако не си във форма трябва да умираш в залата:) успех
19.03.06
16:48
Прави ги упражненията в супер серии щом имаш сила ..
19.03.06
17:29
RejiMillar не приемам никакви добавки имам само хранителен режим.
Lucifer_ от колко време тренираш и какви са ти мерките, че са ти такива резултатите.И не разбрах много добре какво имаше предвид за програмата (тренирам с тази програма).Моите мерки са 31 ръка ,178 височина и 65 кг.
ВНИМАВАЙ С ТОНА !!!!
ОЩЕ ЕДИН ТАКЪВ ПОСТ И ИЗХВЪРЧАШ ОТ ТУК !!! ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!
DJGorgio-Astor
[quote author=“MaRuLaTa”][quote author=“GrimReaper”]RejiMillar не приемам никакви добавки имам само хранителен режим.
Lucifer_ от колко време тренираш и какви са ти мерките, че са ти такива резултатите.И не разбрах много добре какво имаше предвид за програмата (тренирам с тази програма).Моите мерки са 31 ръка ,178 височина и 65 кг.
абе вие сте ебаси глупаците,тренирайте по4ти всеки ден
пет пъти в седмицата и правете по три упражнения за мускулна група
кви са тия тридневен сплит смехуриии никъф ефект няма да има от тая програма
гарантирам ти
Абе умния, я си дай снимката да видим ефекта от тренировката ти.
Или аз съм глупак, щото тренирам само 3 пъти седмично, така ли?
19.03.06
19:28
[quote author=“MaRuLaTa”][quote author=“GrimReaper”]RejiMillar не приемам никакви добавки имам само хранителен режим.
абе вие сте ебаси глупаците,тренирайте по4ти всеки ден
пет пъти в седмицата и правете по три упражнения за мускулна група
кви са тия тридневен сплит смехуриии никъф ефект няма да има от тая програма
гарантирам ти
еми да ти кажа от тази програма и още една подобна на нея, само че за начинаещи, за 4 месеца и половина качих 7 кг мускулна маса.И съм сигурен,че е мускулна маса, защото в момента нямам почти никакви мазнини по тялото и теглото ми е постоянно.
оле като гледам само се хвалите и заяждате и едва ли помагате мн мн на човека..... иначе из съм 181см 80кила......програмата му не е лоша и аз с подобна почнах ма я зярязах
оффф забравих...тренирам от 7месеца и качих 8-9кила и 8-9 см на ръка
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
19.03.06
23:39
Прави не повече от 3 упражнения за бицепс. Ако тренираш в комбинация с гръб може и 2.
ми горе си пише. лява 39 дясна 41(от тенис е разликата ако не вярва некой може да се загледа по телевизията и ше се увери)
братле много е трудно да имаш мускулна треска на бицепса по простата причина че всичко което вдигаш участва бицепса и така постоянно го натоварваш - макар и минимално но.. същата работа е и с прасеца. 3 упражнения БАЗОВИ с по 3 серии в основен период е перфектно
20.03.06
00:19
Еми тогава ще ги намаля упражненията.Lucifer_ ти правиш ли нещо по-специално за ръце и пиеш ли хранителни добавки,че имаш тоакъв напредък за 7 месеца?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече