19.03.06
20:10
Първо да се представя казвам се Даниел Георгиев нь 14 години (почти 15) от варна и това ми е първия пост тука !
Значи тренирам сериозно от месец някаде но от 2 седмици във фитнес ! Миналата година също съм ходил за около месец но спрях !
От лежанка дигам 50 кила раката ми е около 31-32 162 съм висок и съм около 59 килограма !
Имам възможност дори всеки ден да тренирам но знам че ми е рано за такива натоварвания така че дайте предложение :D !
Да кажа че искам най вече да си оформя ръцете гърдите и гръдния кош !
Пия протеини аминокиселини и креатин !
Аки Ви интересува нещо друго питайте !
Мерси предварително на отзовали те се !
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Добре Дошъл! http://www.bb-team.org/training/000157.php тази би трябвало да ти свърши работа. За добавките според мен ти е рано направи 6-9 месеца стаж пък тогава ги почни. Успех!
Тази треноровка е много за начинаещи...аз тренирам доста по тежко и ходя по 4-5 пъти в седмицата...ще ми свърши работа но предпочитам да се товаря повече с цел по добри резултати и по бързи !
Освен това се притеснявам да не си намалявам разтежа !
Честото ходене на фитнес не определя бързи резултати!!! Понеже си начинаещ много тежките тренировки са ти противопоказни и ще претренираш.А програмата която я е дал колегата в товя случай, ще ти върши работа.Не се хвърляй на много упражения, повече упражнения не означава по бързи резултати.!!
Моят съвет е преди да се захванеш със спорта е да прочетеш всичко (колкото се може повече) по въпроса, ще ти е от голяма полза, и няма да правиш типичните грешки на начинаещия
ако искаш да се натоварваш повече просто дигай повече а програмата е мн добра аз бих сложил само трапеца в 5тия ден. а ако искаш ходи и 4дина пак с тази програма и я върти така за 3седмици ще си направил по 4 тренировки на секи ден
Доста съм чел и не мисля че правя грешката на начинаещите например да обиколя всички уреди в залата :D !
20.03.06
13:34
danito0o вместо да пишеш глупости се заслушай в съветите на хората и наистина вземи да прочетеш малко..
Доста съм чел и не мисля че правя грешката на начинаещите например да обиколя всички уреди в залата :D !
Именно това трябва да прави начинаещия в първите 3 месеца .... Виждаш ли че не си прочел достатъчно
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече