моле препоръцхаити ми програма!!!

19.03.06
21:55

Аз съм на 16 години висок съм 1.73 и тежа 70 кг.Имам затлъстяване в областта на корема (любовния мазол) имам си даже и любовни дръжки(паласки)препоръчайте ми нещо

Подбирай по добре заглавията на темите си !!!
DJGorgio-Astor

20.03.06
00:02

Препоръчвам ти да видиш сайта с хранителните раздели (за сваляне) ,и си направи диета, с трен не става само

22.03.06
10:31

Ми всичко изчетох в раздела хранене ама за това трябва много дисциплина нз дали ше мога да се српавя да броя количествпто калорий вуглехидрати и т.н на храните които трябва на коснумирам.Но добих няква обща представа за това най-основните неща,които трябва да права и не.

DA

22.03.06
12:28

[quote author=“BuLlsEye”]Ми всичко изчетох в раздела хранене ама за това трябва много дисциплина нз дали ше мога да се српавя да броя количествпто калорий вуглехидрати и т.н на храните които трябва на коснумирам.Но добих няква обща представа за това най-основните неща,които трябва да права и не.

Направи си диета не някаква много строга примерно се ограничи с някои храни като сладко,хляб(може да ядеш черен-типов),свинско,пържено,тестени изделия,но не казвам тотално да ги спреш примерно може да хапнеш нещо сладко ако ти се яде но малко,също така започни да правиш кардио примерно 4 пати седмично тичай по 30-35мин или пак скачай на важе,а и още нещо като отслабнеш(което ти пожелавам) и спреш диетата не почвай да ядеш като за световно.

23.03.06
23:30

Ми значи съм се насочил правилно.Ограничил съм хляба и сладкото от към ч месец.И съм си измислил програмка сам която е:2 дена права преси и попмпам за ръце и рамо.почивам ч ден след това 2 дена тичам и правя кофи4ки и лицеви и пак почивам.Какво ти твойто мнение аз вече виждам добри резултати.

24.03.06
01:03

[quote author=“BuLlsEye”]Ми значи съм се насочил правилно.Ограничил съм хляба и сладкото от към ч месец.И съм си измислил програмка сам която е:2 дена права преси и попмпам за ръце и рамо.почивам ч ден след това 2 дена тичам и правя кофи4ки и лицеви и пак почивам.Какво ти твойто мнение аз вече виждам добри резултати.

еми добра щом има ефект

NETP

26.03.06
16:50

Никои не може да ти препорача нещо 100% ефикасно за определен човек.Така че виж в саита за някои сплит за изгаряне на мазнини и си направи хранителен режим.Както каза djgorgio той е нещото което варши работата в твоя случаи.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1