Как се решава проблемът със зърната ?

MU

20.03.06
10:01

Не съм зобил (понеже знам че след химия така стават) или нещо такова , занимавам се с фитнес от около 1 година ... А зърната ми станаха по-големи и изобщо не си ги харесвам ... знаете за какво ви говоря

Мерси предварително

ZW

20.03.06
10:34

Знаем, среща се при 50 % от мъжете, но в различна форма. Проблема може да се отстрани, не се притеснявай.Ако си в още в пубертета изчакай няколко години и отиди в някоя клиника да ти го премахнат. Всеки пластичен хурирг може да ти направи тази интервенция за не повече от 5-10 мин.

MU

20.03.06
10:36

[quote author=“zwei0”]Знаем, среща се при 50 % от мъжете, но в различна форма. Проблема може да се отстрани, не се притеснявай.Ако си в още в пубертета изчакай няколко години и отиди в някоя клиника да ти го премахнат. Всеки пластичен хурирг може да ти направи тази интервенция за не повече от 5-10 мин.

джи пи-то дали може да ме насочи ?

а и по-гадно е че едното ми зърно е малко по-голямо от другото абе кофти работа човек да не се съблече по потник :)

Едит : забравих да кажа на 17 години съм

ZW

20.03.06
10:45

Това са клиника по естетична хирургия, не знам дали джи пи-то ще може да те насочи, но може да пробваш, кажи че те е страх да не е гинекомастия или нещо такова ако тръгне да ти разправя, че не е болест и не може да ти помогне  :) . Това с различната големина не знам, аз също бях с такива зърна и бях търсил вече къде как мога да ги премахна, но след като мина време или аз свикнах или те наистина се посмалиха и вече не го виждам за нужно. Огледай се и за цените на различните места.

MU

20.03.06
10:47

[quote author=“zwei0”]Това са клиника по естетична хирургия, не знам дали джи пи-то ще може да те насочи, но може да пробваш, кажи че те е страх да не е гинекомастия или нещо такова ако тръгне да ти разправя, че не е болест и не може да ти помогне  :) . Това с различната големина не знам, аз също бях с такива зърна и бях търсил вече къде как мога да ги премахна, но след като мина време или аз свикнах или те наистина се посмалиха и вече не го виждам за нужно. Огледай се и за цените на различните места.

а как варират цените ? Ориентиравачно понеже не ми се дават 2-3 хилки за 10 мин операция  :)

ZW

20.03.06
11:06

Хаха е 2-3 хилки няма да са със сигурност :) 50-150 лв .... максимум 200, със сигурност няма да е повече обаче :) Разни клиники, разни цени.

MU

20.03.06
11:24

[quote author=“zwei0”]Хаха е 2-3 хилки няма да са със сигурност :) 50-150 лв .... максимум 200, със сигурност няма да е повече обаче :) Разни клиники, разни цени.

мерси много пич дано те направят модератор  :D

19.05.07
15:39

казано от muskulat на 20.03.06, 11:24:

[quote author=“zwei0”]Хаха е 2-3 хилки няма да са със сигурност :) 50-150 лв .... максимум 200, със сигурност няма да е повече обаче :) Разни клиники, разни цени.

мерси много пич дано те направят модератор  :D

хахах знам че спамя ама мн оригинално пожелание :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1