20.03.06
21:48
Здравейте искам да ви попитам за маса какви добавки и на кой точно производител да взимам :) БЛАГОДАРЯ
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
20.03.06
21:54
години, стаж, ръст, кг, метаболизъм, финансови граници ...
20.03.06
22:05
На 17 год съм 70 кг 1.86 см висок. стаж 2-3 месеца някъде :)
метаболизъм - много бърз явно:) финанси - ми искам качествено няма значение парите :)
Благодаря
————-
Преведох Ви поста! Моля, пишете на кирилица!
Спазвайте правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
vladimir.nikolov
20.03.06
22:10
Ами малко ти е рано за добавки. По-добре след половин година - тъкмо повече ще ги усетиш. Иначе гейнър, суроватъчен протеин, креатин са подходящи като комбинираш креатина с едно от другите две.
20.03.06
22:28
[quote author=“manson”]Ами малко ти е рано за добавки. По-добре след половин година - тъкмо повече ще ги усетиш. Иначе гейнър, суроватъчен протеин, креатин са подходящи като комбинираш креатина с едно от другите две.
добре де запоследно този креатин вреден ли е или е полезен
защото някаде бях чел че причинявал рак ....?!
[quote author=“traveller”][quote author=“manson”]Ами малко ти е рано за добавки. По-добре след половин година - тъкмо повече ще ги усетиш. Иначе гейнър, суроватъчен протеин, креатин са подходящи като комбинираш креатина с едно от другите две.
добре де запоследно този креатин вреден ли е или е полезен
защото някаде бях чел че причинявал рак ....?!
Къде е това навсякъде :twisted:
20.03.06
23:00
Креатинът не причинява рак и не уврежда човешкия организъм.
Нека се знае веднъж и завинаги. Ако си още уплашен чети http://www.ifbb.com/reports/creatine_scare.html
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече