Месо

RE

21.03.06
01:09

Какво месо е подходящо за билдери.?Видове меса, колбаси,луканки,наденици,филета,бутове итн.Риби,рибни филета .
Нека които е пробвал някакъв вид месо и е доволен да пише.
!!! И само такива които стават за бодибилдинг.

Sportex

21.03.06
01:14

Мое лично мнение всички меса стават за билдинг само да са чисти - не колбаси, кренвирши, кебапчета и тн... дори и свинското ако е чисто месо за мен е подходящо(може би защото съм ектоморф ама... :lol: ).

Колбасите, надениците, кренвиршите и всичките тия са пълни с мазнини, оцветители и разни боклуци! Абсолютно неподходящи са. От чистото месо вече пилешко, телешко ... Може от време на време свинско. Рибата също е перфектен избор. Колкото можеш разнообразявай, но гледай да е все с качествени неща.

Ако ще е нещо от кайма, гледай да не я купуваш готова, а например в по-големите супер маркети си избираш два вида месо и даваш пред теб да ти ги смелят и да ти направят каймата.

Виждал съм такива, дето като ги потопиш във вода пускат червено и като ги извадиш са си направо бели.

21.03.06
10:10

Мисля, че всички знаят :roll: ... Пиле, Риба, Телешко!!!
Относно колбасите - Без коментар!

RE

21.03.06
11:42

[quote author=“M16”]Мисля, че всички знаят :roll: ... Пиле, Риба, Телешко!!!

Да знаят.
И точно за това пуснах темата,защото повечето пишат така пилешко,риба,телешко и край твае.Ама какво точно дайте предложения.Аз като вляза в Метро примерни има 5 вида свинско и 10 вида риби.
Кои от тях са най-подходящи.
Пример:Телешки -бут,бон филе,пилешко ама какво-пилешки гърди?.... ,риба-каква?и др.

21.03.06
11:48

No Comment!!!

21.03.06
12:01

риба тон е подходяща, пуе6ко и пиле6ко (пуржоли ,цели ,гурди )

21.03.06
22:21

пилешко,телешко,пуешко- най подходяши са филетата.За пилешко и пуешко ти казаха вече- гърдите,пържолките от бутчето не ги  харесвам много че имат жилки,но пък не са така сухи,както тези от гърдите.За телешкото ти препоръчвам вратните пържоли,но са много скъпи и аз рядко мога да си ги позволя.За свинското най добро според мен е бон филето(рибицата),ама и то е майка си и баща си.Абе общо взето търсиш филетата,не че месото от бут и плешка е лошо,ама нали питаш кое е най-хубаво :wink:

21.03.06
22:26

Пилешко: най-вече бялото месо защото е най-чисто, иначе стават и бутчетата.
Пуешко: същата история...
Телешко месо: бутовете са екстра.. но всичкото което е чисто става..
Свинско: не е най-желателно тъй като е мазно, но все пак за ектоморфи - бутовете рибицата - въобще чистото месо...
Риба: всички видове бяла риба.. сьомга, хек, мерлуза, риба тон, скумрия също (малко по мазна е)..

Ама какво толкова не ти беше ясно относно месата?

RE

21.03.06
22:31

[quote author=“Ryu”]пилешко,телешко,пуешко- най подходяши са филетата.За пилешко и пуешко ти казаха вече- гърдите,пържолките от бутчето не ги  харесвам много че имат жилки,но пък не са така сухи,както тези от гърдите.За телешкото ти препоръчвам вратните пържоли,но са много скъпи и аз рядко мога да си ги позволя.За свинското най добро според мен е бон филето(рибицата),ама и то е майка си и баща си.Абе общо взето търсиш филетата,не че месото от бут и плешка е лошо,ама нали питаш кое е най-хубаво :wink:

[quote author=“kao”]Пилешко: най-вече бялото месо защото е най-чисто, иначе стават и бутчетата.
Пуешко: същата история...
Телешко месо: бутовете са екстра.. но всичкото което е чисто става..
Свинско: не е най-желателно тъй като е мазно, но все пак за ектоморфи - бутовете рибицата - въобще чистото месо...
Риба: всички видове бяла риба.. сьомга, хек, мерлуза, риба тон, скумрия също (малко по мазна е)..

Ама какво толкова не ти беше ясно относно месата?

Мерси.Получих информацията която ми беше нужна.

21.03.06
22:53

батка най-малко от икономическа гледна точна пилешкото си е най-далавера сега гледам преди малко на магазина филе с кост за 3.50лв/кг ще трябва да напълня фризера  :lol:

27.03.06
23:46

[quote author=“kao”]
Свинско: не е най-желателно тъй като е мазно, но все пак за ектоморфи - бутовете рибицата - въобще чистото месо...

Бе то може да е по-мазно ,но по-голямата част от мазното му изтича ,ако се изпече на скара ...остава си почти сухо месо. :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1