Въпрос за тридневен сплит

21.03.06
13:55

Поздрави на всички от форума. На почти 18 години съм 183 , 80 кг със стаж около месец и половина.
Значи тренирам  три пъти в седмицата, като проблемната ми зона са гърдите, за това доскоро ги тренирах два пъти на седмица, но разбрах, че по този начин ги претренирам и нищо не става. Крака имам, гръб също... та какво ще кажете за тази програма:

Вторник - гърди 4 упражнения (лежанка, горна лежанка, има една машина за долна гърда, флайс)

Четвъртък - гръб 2, 3 упражнения // рамене 3 упражнение // корем

Събота - Бицепс, трицепс, предмишница по 2 упражнения // корем

Неделя - кардио по 30 мин колело

Наблягам на яйцата, изварата и месото.

Благодаря Ви предварително

21.03.06
21:52

Абе човек ти и сега си претренираш , камо ли ако ги правиш 2 пъти в седмицата...

22.03.06
13:14

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Абе човек ти и сега си претренираш , камо ли ако ги правиш 2 пъти в седмицата...

Как тогава да ги тренирам гърдите си за максимален растеж

22.03.06
14:34

[quote author=“JUGULUM”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Абе човек ти и сега си претренираш , камо ли ако ги правиш 2 пъти в седмицата...

Как тогава да ги тренирам гърдите си за максимален растеж

2 упражнения, с по 3 серии + 2 загряващи.  С максимално тежко, но без да стигаш до отказ и с перфектна техника.

22.03.06
20:56

Мерси. Кои упражнения ще ми препоръчате?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1