Мнение

SP

21.03.06
15:37

Колеги привет,нека и аз да питам нещичко.Значи става въпрос за баща ми.До сега след тренировка взимахме Суроватка,CGT(Креатин,глутамин,таурин) и аминокиселини за маса.Сега иска да чисти.Момчето на бара му предложи АНИМАЛ ПАК.Според мен това е витаминен пак но вътре имало лкарнитин аминокиселини не знам какво още и иска преди трен.да взима пак-а а след тренировка само протеин,какво мислите защото не е малко пари-пак-а е 2,30 нещо такова?

Как ще чисти с витамини това е пълна простотия! Ми то и в мега масс3000 има карнитин, ама няма някой дето да е изчистил с него  :twisted:

Искат да ви вземат парите.

EM

21.03.06
16:51

Предлагам ти да спрете креатин-глутамин, таурина и да промените малко тренировката с повече повторения и по-малки почивки между серииите. Аминокиселините за маса ги сменете с разклонена верига, а суровътъчният продължавате да си го пиете. Виж така как ще е резултатът за около 2 седмици и после прецени дали да вземеш и Л-Карнитин.

SP

21.03.06
21:09

Да де ясно за разклонената и за суроватката,но продавачът твърди че в Анимал пак-а има всичко.Сега баща  ми пие анимал пак преди трен. а след трен.само протеин.

21.03.06
21:55

До колкото знам анимал-пак-а много добре възтановява.Но така знам, не съм много сигурен.
Значи аз съм си сметнал какво ми трябва за чистенето:
Л-карнетин на Нутрим 2х20 лв=40
Фат-Бърнар пак на Нутрим 20 лв=до тук 60 лв.
Суроватъчен протеин на SciTek 44лв.(2 кг.)=общо 104 лв.
Ако не се лъжа анимал-пака струва 120лв. и даже остават 16 лв.
Това са фирмите от които съм най-доволен.
Но вече всеки си преценява какво иска да си взима и на коя фирма.

21.03.06
22:23

[quote author=“SteeL”]
Суроватъчен протеин на SciTek 44лв.(2 кг.)=общо 104 лв.
.

Брат тука нещо си  объркал. Пък по темата мисля че има доста по добри бърнари от анимал пак

21.03.06
22:28

Анимал пака не е за татко ти... едни дейли витамини са достатъчни...

След тренировка само протеин с вода...

Преди тренировка карнитин..

В другото време бърнер...

Пакът е към 90, а не 120.
Не е сбъркал цената ама как ТОЧНО се казва този протеин дето е 42-44лв килото? Има 100%WHEY Protein, 100%WHEY Isolate, 100%WHEY Protein Delite, Protein Delite… кой от тия е? Последния ясно че не е.

22.03.06
00:32

[quote author=“manson”]
Не е сбъркал цената ама как ТОЧНО се казва този протеин дето е 42-44лв килото? .

Я виж пак :) написъл е 2 кила , демек 1 кило е 22 кинта

[quote author=“SteeL”]Суроватъчен протеин на SciTek 44лв.(2 кг.)=общо 104 лв.

Ааааааааа прав си. Аз си мислех че е писал 104 лева за 2те кила ...
Нищо, случва се  :)

22.03.06
19:44

100% WHEY Isolate.Не съм много сигурен но мисля че този беше, трябва да ида да проверя пак.

Мммм не може изолатът да е по-евтин от концентратите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1