21.03.06
17:56
Разбрах че креатина се разтваря и е добре да се пие с декстроза, но незнам на 5 грама креатин по колко декстроза да се слага? и при всяка доза ли? преди трен. и след трен?
21.03.06
19:12
вземи си за креатина Vitargo това е най-бързо усвоим въглехидрат 10 пъти по бързо се усвоява от декстрозата само незнам кви пари е треа провериш по магазните за добавки би трябвало да го има.
21.03.06
22:08
[quote author=“MaHuAkAT”]мерси, но все пак след като имам вече декстроза искам да знам как да я пия :)
Приемай 0.6 гр на килограм тегло разредени в около 250 гр. вода+креатина вътре.След трен.
В нетренировъчни дни-Декстрозата+креатина на гладно/най добре сутрин/.След около 20,30 мин може да се храниш.
21.03.06
22:44
с мед също става, аз лично предпочитам меда защото е по полезен
[quote author=“realityman”][quote author=“MaHuAkAT”]мерси, но все пак след като имам вече декстроза искам да знам как да я пия :)
Приемай 0.6 гр на килограм тегло разредени в около 250 гр. вода+креатина вътре.След трен.
В нетренировъчни дни-Декстрозата+креатина на гладно/най добре сутрин/.След около 20,30 мин може да се храниш.
Понеже пия креатин (5гр) и преди тренировка тогава трява да го взимам без декстроза нали така? или направо да спра да пия преди трен? само това не ми стана ясно.. мерси :)