Кажете си мнението

21.03.06
18:34

Здравейте!Искам да ви кажа как стоят нещата при мен и да ми дадете съвет.
Значи аз съм момиче на 15 години,висока съм 155см. и тежа 51кг.
От 1 седмица съм на диета,общо взето ям само плодове , зеленчуци , препечени филии , сухари, кисело мляко и малко пилешко.
Едновременно с диетата , ходя да бягам по 30 мин. дневно и вкъщи правя по 100 коремни преси на ден.
Освен това пия аминокиселини Lipozan (по 2 преди ядене) и Aminowhey (по 3 след бягане).
Та молбата ми е да ми кажете нещо да прибавя към менюто си или да махна.
Ако може и нещо за аминокиселините , абе изобщо как мислите ще се развия за напред?

21.03.06
19:26

Здравей! Значи, първо, диетата. Правилно си избрала храните за диетата си! Качествени и здравословни храни, а не разни “анемични’ диети.
Второ, кардиото.  “30 мин. дневно”, но колко пъти седмично? Седем? Повече от 4 пъти/седм. не е нужно в началото.
Трето, тренировката. 100-те “коремни преси на ден” натоварват горната част на правия коремен мускул. Трябва да включиш и за долната му част (”коремчето”). Прави “Повдигане на краката от лег”. Може да правиш по 50 повторения за всяко едно от двете упр.
Четвърто, Lipozan e fat-burner (добавка за изгаряне на мазнините), a Aminowhey са аминок-ни. “Lipozan 2 табл. преди ядене” - колко табл. на ден прави това за теб?

По принцип всичко, което правиш е правилно. Би трябвало още след първата седмица да имаш резултат! Вече си изкарала 1 седмица, има ли ефект?

22.03.06
14:30

Ам значи бягам 30 мин. дневно - 6 дни в седмицата  :roll:
А след всяко бягане правя и коремните преси , само че може ли да ми обясниш как става повдигането на краката от лег  :oops:
За аминокиселините знам , но ми казаха че е по-добре да пия л-карнитин , така ли е?
Липозана го пия 2 таблетки преди ядене , ям по 2 пъти на ден значи 4 таблетки дневно.
Ефектът за сега (1 седмица) е 1 килограм  :D

Пиши с нормален шрифт !!!!
DJGorgio-Astor

22.03.06
18:28

[quote author=“neletu”]Ам значи бягам 30 мин. дневно - 6 дни в седмицата  :roll:
А след всяко бягане правя и коремните преси , само че може ли да ми обясниш как става повдигането на краката от лег  :oops:
За аминокиселините знам , но ми казаха че е по-добре да пия л-карнитин , така ли е?
Липозана го пия 2 таблетки преди ядене , ям по 2 пъти на ден значи 4 таблетки дневно.
Ефектът за сега (1 седмица) е 1 килограм  :D

51кг на 155 според мен по-добре от това здраве му кажи незнам защо тие да правиш такива диети недеи да експереметираш с метаболизма като ядеш два пъти дневно само щего забавиш и после ЛОШО яж по 5-6 пъти на ден кардио деиноста конбинираи с тренировка с тежести Л-карнитина е добро решение както и фат-бърнерите амино к-ни при твоя начин на хранене са обезателни ако смениш храненето и си набавяш протеини можеш да минеш и без тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1