19.07.04
09:42
Zdraveite bilder4eta.Iskam da spodelq ne6to s vas.Mislq dekemvri qnuari da napravq cikal.A toi e sledniq zna4i 1 zad garba si imam ve4e 3 cikala 2 cikala mislq da trae 60 dena a eto go i nego
zna4i ob6to 2000mg deka
2500 sustanon 6te re4e 10 injekzii ot po 250
i 400 hapa metan
piramidata si e napravena nai obiknovenno i obi4aino
nqkoi ako ima da pi6e ne6to da dade nqkoi savet da pi6e ako e pravil sa6to ne6to podobno pak
are mom4eta bay i umnata da ne gi var6ite kato men
19.07.04
11:32
Здравей и ти, билдерче !
:lol:
Та - не си писал нищо за себе си, килограми, възраст, от кога тренираш, правил ли си някакви цикли преди това.
Най - добрият съвет, който мога да ти дам, е да попиташ личния си лекар за направление и съвет, като ясно дадеш да се разбере, че си непреклонен по отношение на това, че ще взимаш стероиди.
25.07.04
18:05
ami ot 3 godini rtreniram oklolo 4 cikala imam imam predstava za ne6tata a ako ida na lekar edva li 6te ima predstava ot tova koeto 6te vzemam
25.07.04
20:13
Извън темата:
Ами изчакай, има хора, които са наясно с темата, ще се обадят.
Само едно мога да ти кажа аз обаче: повечето от тези щуротии са лекарствени препарати, използвани за следоперационно възстановяване, хормонални смущения и т.н. Ако лекарите не ги разбират, не зная кой ги разбира. Бъди сигурен в едно: първоначалната информация за тези медикаменти при всички положения идва от медицината, също и реакции, страничните ефекти, неутрализиращи въздействия и т.н.