ИЗКАРАНА РАМЕННА СТАВА

22.03.06
11:19

Здравейте,преди близо четери месеца ми се случи една много неприятна контузия,излеземи раменна та става по време на тренировка,докато правих френско.Отидох на доктор на другия ден и той ми обездвижи ръката за 3 седмици, като ме успокои,че ще ми трябват още три седмици докато вляза в залата.За съжаление минаха четери месеца а аз още усещам едно неприятно опъване в рамото и болка, като савсем леко я натоваря. Имал съм скъсани връзки и вазпаление на хрущяла и за това съм имал тези болки ,биха ми инжекции пия хапчета но не мога да спортувам.Ще се радвам някой който е прегижял подобна контузия да ми каже колко време му е било необходимо за възстановяване или да ли въобще се е оправил.Благодаря ви предварително

23.03.06
13:50

Прати лично съобщ. на “Чукундур”, той си е вадил рамо при френско мисля.

Но при всеки е различно, а и хорат тук не са дипломирани ортопеди, трудно е да се даде съвет/

Успех

23.03.06
16:49

къде да го намеря този 4укундур може ли да ми кажеш

[quote author=“lubakar”]къде да го намеря този 4укундур може ли да ми кажеш

От тук ползвай бутона за Лично Съобщение  :wink:

23.03.06
17:27

Мансон благодря за информацията

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1