22.03.06
21:48
Цяла зима трупах маса и сега искам да се орелефя
Предложете ми някаква програма за 4 дневен сплит
1 ден гърди и предно рамо
2 бицепс и трицепс
3 почивка
4 ден гръб задно рамо и трапец
5 Крака
6 почивка
7 почивка
В смисал знам кой групи да тренирам ама нз кой упражнения са подходящи за релеф
предложете ми и подходящи супер серий ПЛС
10х предварително!
23.03.06
00:23
За начало смени 2ри ден с 4ти или 5ти, че трицепса ще се натоварва 2 поредни дни.
Не зависи от упражненият дали ще сваляш, а от храненето... Направи си диета (НВД) и почни кардио тренировки.
23.03.06
10:31
Кардио по 20-30 мин достатъчно ли е и след всяка тренировка ли да го правя
Имайте предвид че не искам да загубя повече от 3-4 кг.
—————
Моля, не пишете по две мнения едно след друго! Използвайте бутона “Промени”! Не приканвайте потребителите да отговорят на въпроса Ви. Едва ли ще има ефект.
Спазвайте правилата.
1.16. При грешка/непълнота на съобщението използвайте бутон “промени” горе вдясно на Вашия пост, а не пускайте поредица от мнения.
vladimir.nikolov
Поправете ме ако греша, но мазнини се горят след 15мин до 30-35мин, след това мускули.
Сплита и броя на упражненията не променяй много, даже можеш да я оставиш същата, просто трябва да направиш добро НВД - то сваля на тренировката
25.03.06
12:57
добре последен вапрос
Вярно ли е че с кардиото се горят мазнини от 15 до 35 минута а след 35 минута гориш мускул :?:
и моля отговаряйте само ако сте сигурни щот не искам да получа 5 различни мнения :!:
25.03.06
13:10
Според мен това че след 15-тата минута се горят мазнини е вярно но при теб няма да е така,защото попринцип първо се горят ваглехидратите а след това мазнините.Ако правиш кардиото след тренировката ще започваш да гориш около 3-4минута,защото вече си изгорил ваглехидратите.Пак тва че след 35-тата минута гориш мускул за мене е пална глупост.То по тая логика ние трябва да горим мускули докато варвим. :!: Аиде пак дано сум бил полезен.
[quote author=“NETP”]Пак тва че след 35-тата минута гориш мускул за мене е пална глупост.То по тая логика ние трябва да горим мускули докато варвим. :!:
Aбе няма никаква логика и връзка между ходене и тичане, но ако намеря къде го четох това ще го постна тук.
25.03.06
18:59
Има връзка и то голяма.Разликата е че едното се извършва с по голяма интензивност от другото.Не го приемай толкова на ватре де :!: Пак и аиде стига тук сме да помогнем с каквото можем на момчето а не да спорим за излишни работи.
03.04.06
19:18
Ако ще и по 1 час да караш няма да изгориш това което искаш.
Трябва ти добра Ниско въглехидратна диета.В сайта има достатъчно информация за това. Успех!