Пак си убих некакви мозъчни клетки...

19.07.04
13:01

Поредната поучителна история на един дето бяга сутрин рано.

Та, отивам аз да тичам, всичко точно, така 21 минути, борисова градина, хлад, кеф и изведнъж гледам, една бамбина, тича в насрещното. Решавам да се направя на мъж, да мина под пръскачката, дето мокри тревата. Хубаво, много красиво стана, много ефектно, ама тя пръскачката се върти бавно, догоних струята. Викам нема как - запалих подметките и на спринт през струята. Супер! Имах капчици и по слънчевите очила. Като на филм...

Да ама спринт по време на кардио и то сутрин на гладно е тъпа, много тъпа идея. Вервайте ми. Добре, че не паднах ничком 50 метра по-нагоре, та да трябва да ме свестява, да съм й благодарен сега завинаги и да си имам семейни проблеми...

Усетих как ми омекват краката и как ме стяга врата - викам си - дотук бехме, горивото свърши, кой ли ще ме намери... поспирвам - по зле. Усесхтам как ми пищят от опъване дендритите. Пак затичах, с бавно темпо - пооправих се.  На всичкото отгоре, нито вода, нито сладко нещо си носех. Гледам една жена с куче, викам си да я попитам бисквитки дали му носи, ама ме досрамя. А и то, кучето слабичко едно... Жал ми стана. И така - дишай, не дишай, спри, тръгни! - закрепих се. С леко топуркане накъм изхода, успокоих се, залъгах някак тялото.

Минах пак метър, ама нещо сега се чувствам твърде глупав... дори и за понеделник.

Та, значи... сутрин на човек му се спи, верно е, ама записвайте си, ако трябва: вода и нещо сладко и никакви скапани спринтове.

19.07.04
13:12

Това ми напомня за диетиет на сестра ми :lol: Веднъж стои в кухнята и нешто явно и прилоша много след кой знае кво гладуване  та няма сили  нещо като тееб е биал май вика донеи ми нещо сладко...ама едва едва.И брат и |АЗ:)| отива до  шкава където държиахме сладките работи и нося една Холидейка  и тя там хапна малко се пооправи  и отиде да спи ли май вече забравих.

Тай че по полека кво правите.

FI

19.07.04
13:13

В какъв смисъл никакви скапани спринтове-изобщо да не се бяга или да не се бяга бързо :?:

19.07.04
13:23

[quote author=“Fitness_maniak”]В какъв смисъл никакви скапани спринтове-изобщо да не се бяга или да не се бяга бързо :?:

Е, ти след като правиш джогинг, значи си излязал да бягаш, предполагам. Идеята ми е да не се нарушава темпото. Опасно е, просто. Аз лично често съм се изкушавал в последната минута “да се доизцедя” с едно по-бързо темпо, ама досега добро от тези опити не съм видял.

KO

19.07.04
13:50

да брат прав си.Тичането е доста кофти работата.
Аз за айробика предпочитам фудбол сутринта...пак се тича ама поне е по занимателно

ММ

19.07.04
13:53

Ami az pak d a vi kaja sam na protivopolojnoto tempo. Nai energi4en i nai sredoto4en sam kogato sam gladen, prosto togava se 4ustvam nai - dobre. Predi godia ti4ah sutrin za da se poiz4istq malko i praveh samo intervalni sprintove (mejdu drugoto sa po dobri ot joginga , zashtoto gorqt pove4e maznini , NO SLED TRENIROVKATA, po vreme na neq ne gorqt tolkova mnogo maznini). Nikoga ne mie priloshavalo i sam se 4ustval super. Neznam zashto e taka no kogato sam gladen mozyka mi e kato brasna4. Do predi nqkolko sedmici kato bqh v sesiq stavah sutrin i 4etqh nagladno za okolo 2 chasa, zashtoto sled tova kato se naqm tolkova mn me domyrzqva i ne moga da se sredoto4a za dylgo vreme.
Tova sam go zabelqzyl po sebesi i si misleh 4e samo pri mene e taka, no naskoro pro4etoh v internet nqkakvio takiva statiiki i bqh mnogo dovolen zashtoto qvno ne sam si vyobrazqval samo.

po-zdravi
marin_g_m

19.07.04
14:12

... а с какво си се наяждал, тогава, като ти се е доспивало?

Ако си папкал нещо трудно-смилаемо, напълно разбирам защо те е домързявало. На мен повече ми се доспива от една пица, отколкото от една бира, например.

20.07.04
12:46

V tezi ujasni jegi e napravo ABSOLUTNO nepodhodq6to za bqgane pod kakvato i da e forma :!:  Izklu4enie pravqt samo krosovete sutrin i to ne za dulgo.
Pri men e nalitze su6tiq problem i s bqganeto,i posle s prispivaneto sled hranene.Zatova naistina mai e nai-dobre da se bqga na gladno,ina4e se polu4ava tejka situatziq za horata s malko pove4ko kilogrami :D

Uspeh na vsi4ki i ne bqgaite prez denq!

20.07.04
12:54

[quote author=“segreto_dolce”]ne bqgaite prez denq!

Някой дали е пробвал да бяга нощем? Сигурно е много яко. Само ченгетата не знам как ще ми повярват, че бягам за здраве по Цариградско...

20.07.04
13:00

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Bqganeto ve4er e dosta dobra ideq,no naistina obqsneniqta pred politzaiite 6te sa dosta interesni,osobeno ako ne moje6 da se argumentira6 dobre :D
Za tzelta ne slagai tumni drehi,za da ne privli4a6 politzeiskite pogledi,a po-nejnite bagri su6to ne sa za predpo4itane :oops: :P Jiveem v strannen svqt.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1