СТРИИТЕ ?

Темата е заключена.
VI

23.03.06
12:11

Тренирам от скоро (7-8 месеца) и ми излязоха стрии на трицепса от вътрешната страна :( това го прежалих, обаче сега виждам ,че ще излезе и на трапеца :(((( въпроса ми е :
-Какаво да направя за да предотвратя това ?
-Може ли да се премахнат стриите ?
Моля за отговор било то положителен или не, защото това МНОГО ме притеснява, мразя стриите и ако продълви така май изобщо няма да се занимавам със фитнес :( .              18годишен/85кг/7месеца стаж

Има доста теми по тоя въпрос. Там ще прочетеш момчетата с какви кремове се мажат и какви витамини вземат.  :wink:  Принцпино не можеш да ги махнеш, но има шанс да предотвратиш появата на нови.

23.03.06
14:59

Има кремове които спомагат на кожата да стане по еластична , и предотвратява появата им.Веднъж появили се трудно се премахват без хирургична намеса

VI

24.03.06
07:30

-благодаря за отговорите;
-извинявам се за това ,че не погледнах другите теми преди да почна да пиша.

CS

24.03.06
17:09

еми аз бях на кожен лекар и ми каза да пия Витамин D и да се мажа с някакъв крем който е около 10-15 лева :roll:

TR

24.03.06
18:02

Аз такива проблеми нямам  :D

24.03.06
18:40

Аз се мажа с крем против стрии на Дева. Прави кожата мазна. Не е скъп.

24.03.06
23:55

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1