23.03.06
17:39
Ето какво ме мъчи. Значи, тренировката за крака ми бедрено разгъване и клек. Бедреното разгъване го правя първо и няма никакъв проблем. Но като почна клековете на втората работна серия почвам да усещам някаква силна болка в предното бедро, сякаш бият пеницилин. Нещо подобно на мускулна треска, само че се появява веднага и е много по-болезнено. Трае 1-2 часа и полсе минава, но проблема е че не мога да си довърша тренировката, даже едвам си отивам до вкъщи, а залата е на 200 метра. А пък и кой знае, може и да се усложни, та аз да си питам. Защо става така? Интересното е, че при всички други упражнения за бедра които съм пробвал няма проблем. И при мъртвата тяга също няма.
Първо това винаги ли като си тренирал си го усещал.И другият ми въпрос е и в двете бедра ли го усещаш.Ако е в едното предполагам,че може да е някакъв нерв.
23.03.06
18:21
Усещам го винаги от както почнах да правя клека с тежести. Може би е свързано с тежкото, защото преди го правех без тежести и нямаше проблем.
И в двете бедра е болката.
според мен се консултирай с физиотерапевт.Има вероятност да е от неправилно изпълнение ама не съм сигурен.. :?
24.03.06
17:52
[quote author=“Jay_C”]според мен се консултирай с физиотерапевт.Има вероятност да е от неправилно изпълнение ама не съм сигурен.. :?
Няма нужда за сега според мен, а пък и съм сигурен,че лекарите ще кажат да спра да тренирам. А и все пак за да предприема нещо трябва да съм сигурен, че се влошава. А то даже май се подобрява. Днес ме заболя в края на последната серия.
[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“Jay_C”]според мен се консултирай с физиотерапевт.Има вероятност да е от неправилно изпълнение ама не съм сигурен.. :?
Няма нужда за сега според мен, а пък и съм сигурен,че лекарите ще кажат да спра да тренирам. А и все пак за да предприема нещо трябва да съм сигурен, че се влошава. А то даже май се подобрява. Днес ме заболя в края на последната серия.
Ако имяш късмет мускулите ще свикнат и всичко ще е ок, но бъди внимателен, че не е сигурно от къде идва проблема.
Не се изсилвай в клека тъй като това упражнение изисква много добра техника, иначе кофти....
Успех