19.07.04
20:07
Днес ходих до магазина с може би най-голямото разнообразие на добавки в БГ. За съжаление бях много разочарован, тъй като:
1. Гледаха да ми пробутат всякакви продукти, въпреки, че нямат нищо общо с моите нужди.
2. Предлагаха ми обикновенно най-скъпите продукти, които не са изгодни.
3. Най-добрите продукти за които попитах (протеин на Уейдър, амино на Унивърсал и амино на MLO - 2121), казаха че са свършили и решиха, че може да ми пробутат други продукти.
4. Най-накрая се опитаха да ме ударят с 10лв в сметката (взех си MLO Anabolic Amino 5300 и един гейнър който ми се струва доста добър: Solid Mass (Whey+Egg) на Sports One)...
Много се разочаровах от непрофесионалното отношение... и се съмнявам, че ще се върна отново в този магазин. Препоръчвам ви, ако все пак го посещавате да бъдете много внимателни!
Учудвам се защото много пьти сьм ходил там,но все пак като всички тьрговци си пробутват и те нещата които не им вьрвят.В последно време ходя в магазина на Момчил Милев с/у ст.Васил Левски .Има абсолютно всички фирми които са в Бьлгария
Това за което ме е най-много яд е, чв се опитаха да ме излъжат в сметката.. дори сервитьори в ресторанти и заведения не са били толкова нагли... (смяташе с калкулатор) :!: :evil:
20.07.04
14:04
Хахаха момчета не се ли научихте, че от този магазин пазаруването си е равно на екстремно изживяване? Аз преди пазарувах от там доста редовно, но от както почнаха да продават добавки без срок на годност и почнаха да правят други подобни мизерии се отказах! Мисля, че имаше още една тема по същия въпрос.
Във всеки магазин има спекулации и търговски тактики, но това е нормално според мен. Аз примерно съм там през 15тина дена и продавачката ме познава и се държи доста дръжелюбно с мене и си говорим доста и за трениране ...
Аз съм доволен...но те преценяват човека..ако видят някой, който ще тренира 2-3 месеца...за какво да се хабят.. ?!
МИЛЕ: Срещу Васил Левски къде се намира този магазин
Дай ми точен адрес плз и ако може евентуално САЙТ или ТЕЛЕФОН...имат ли пълната гама продукти на Юнивърсъл ?
21.07.04
07:26
Аз също съм пазарувал от тях, но съм отивал за конкретни неща и консултация не съм търсил, но Георги Георгиев е много свестен човек и винаги е бил любезен към мен (поне на него съм попадал само в магазина).
Чат пат преглеждам някои нови неща там, но и в друг спортен магазин да е, взимам Image с мен, той гледа състава и казва дали е годно или не.
Така един път (няма да споменавам къде) ми предложиха някакъв вид бърнер, който като му видя Владо съдържанието излезе смес от 4-5 вида чай и верига аминокиселини - цената му беше колкото чувал аминокиселини и 1 декар поле с чай. :)
Та от там и мнението ми, че повече микс-препарати можете и вкъщи да си ги приготвите.
wenisher,този магазин се намира на бул.Бьлгария не мога да кажа на кой номер е ,но ако вьрвиш по графа кьм стадиона и на пресечката с Бьлгария завиеш наляво е на около 50м.Power&Bewty нещо такова.Сьгласен сьм сьс сакс че на Пиротска и с мен се отнасят добре,може би щото сьм ходил често и Жоро и Деси мисля че беше момичето винаги обесняват за всеки препарат подробно,но аз винаги сьм решавал какво да взимам :wink:
Да, разбира се.. Както споменах попитах за всичко което си бях наумил предварително.. но все го нямаше.. Тъй или иначе си избрах нещата сам, които не са никак лоши 8)
Аз лично смятам, че тези които работят в такива магазини трябва да са най-наясно със това което продават, цените и да предлагат на клиентите си най-изгодните варианти, така че следващият път да се върнат в магазнина отново... но аз тъй или инчае съм решил да си напазарувам през inet и ако всичко мине ок.. само така ще купувам суплементи.
Този магазин - Power&Beauty - срещу Васил Левски - едвам успях да га намеря, пред него няма нито табела, нито нищо, което да показва наличието на магазина, а и вратата беше една тъмна и мизерна.
P.S Дано сега това се е променило, а и в магазина имаше абсолютно всичко.