Креатин и протеин - какви?

MR

24.03.06
11:47

да

Темата беше редактирана от mrluigi на 19.02.09 13:08.

SH

24.03.06
12:16

Аз лично съм ползвал на Нутрим креатина и съм доволен от него.А за протеина мисля че Scitec е добър избор.

ПО ЗДРАВИ

RE

24.03.06
12:40

Изгодни и качествени протеини на чужди фирми са  на Scitec-42lлв.-920гр. и на Musashi-37 лв. за 1кг.

MR

24.03.06
13:07

да

Мнението беше редактирано от mrluigi на 19.02.09 13:07.

RE

24.03.06
14:01

[quote author=“mrluigi”]Мерси и на двама ви за отговора.
Значи това ще са марките - Nutrim и Scitec.
Да ви попитам още нещо - по колко горе долу ще ми трябва на месец при 3 дена тренировки на седмица.

А за аминокиселините може ли да ми кажете нещо? Има ли смисъл да ги взимам като взимам протеин? И ако не, кое от двете ще е по-ефикасно за покачване на теглото. :/

Kреатина ще ти стигне за цикъла ,ако е този на нутрим от 200гр.Мисля ,че беше около 19-20 лв.опаковката.
Ако ще избираш м/у протеин и аминокиселини за качване на маса ти препоръчвам протеина.

24.03.06
14:43

realityman
искам да те попитам защо като сложа креатина на нутрим в вода и не са разтваря !!!

24.03.06
14:46

защото трябва да му се помолиш. тогава ще се разтвори

SP

24.03.06
15:01

[quote author=“realityman”]Изгодни и качествени протеини на чужди фирми са  на Scitec-42lлв.-920гр. и на Musashi-37 лв. за 1кг.

Мусашито беше последно 42лв и то беше отдавна сега може пак да е поскъпнал. :?

RE

24.03.06
15:38

[quote author=“Sportex”][quote author=“realityman”]Изгодни и качествени протеини на чужди фирми са  на Scitec-42lлв.-920гр. и на Musashi-37 лв. за 1кг.

Не знам кое е поскъпнало но на саита им си пише 37 лв за 1 кг. Може да провериш на:
http://www.musashibg.com

FaCe, относно креатина не се притеснявай не е само на нутрим такъв.Креатина е кристализиран и не се разтваря както протеина.Слагаш го в една чаша разбъркваш и пиеш.Това е.

SP

24.03.06
16:00

[quote author=“realityman”][quote author=“Sportex”][quote author=“realityman”]Изгодни и качествени протеини на чужди фирми са  на Scitec-42lлв.-920гр. и на Musashi-37 лв. за 1кг.

Не знам кое е поскъпнало но на саита им си пише 37 лв за 1 кг. Може да провериш на:
http://www.musashibg.com

FaCe, относно креатина не се притеснявай не е само на нутрим такъв.Креатина е кристализиран и не се разтваря както протеина.Слагаш го в една чаша разбъркваш и пиеш.Това е.

не гледай на сайта още от преди 2 год. WPCто е 42лв.

24.03.06
18:04

е креатина го пия вече 10 дена и нищо в период на зареждане вземах 10гр а сега вземам по 5 гр и няма никакъф ефект можеш ли да ми кажеш от какво може да е това ?

24.03.06
19:36

[quote author=“realityman”][quote author=“Sportex”][quote author=“realityman”]Изгодни и

или пък си го сипва направо в гърлото,пие малко вода,за да преглътне и готово.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1