Дразнеща болка в кръста

24.03.06
20:39

Значи от няколко седмици изпитва едно дразнещо усещане в кръста.Не е нетърпима болка но на моменти е много неприятно.
Понеже като се прибирам от даскало на НДК се чака доста 94 и като има задръстване тогава най често ме на болява, и  незнам от какво е .Тяга не правя , като правя гребане сас щтанга гледам да е със стриктна техника.Незнам от какво може да е , не се исилва с килограми ...
Почнах да права хиперекстензии , дали ще ми помогнат ?

24.03.06
23:02

Мисля че знам какво имаш в превид, преди време като се стремих да стоя изправен в правилна позиция на тялото ми се получаваше, но за не много време спря да ми се получава. В момента нямам никакви боки.

Загрявай добре преди да тренираш и бъди  внимателен да не се пресилиш да се контузиш перманентно,

25.03.06
08:25

еми най интересното е че по време на тренировка го няма това усещане,само като сам изправен .незнам от какво е .. :?:

TR

25.03.06
14:31

От мн опръжнения можеш да получиш болки в кръста особено ако са с чиитиниг и от бицепс ако прай с щанга и от лежанка ако си повдигаш тялото в стремежа си да ги бутнеш ,но нз щом казваш ,че си ги правиш правилно

25.03.06
23:09

[quote author=“PaTriK”]еми най интересното е че по време на тренировка го няма това усещане,само като сам изправен .незнам от какво е .. :?:

Ако имаш късмет ще е нещо леко на нервна почва и ще отшуми.

Ако имаш притеснения, консултирай с лекар. като внимаваш, щото може да ти надрънкат опасни глупости.

SI

26.03.06
00:28

И аз имах подобна болка, особено когато правех бицепсовото сгъване с щанга с чийтинг. Откакто започнах да правя мъртва тяга, дори да вкарвам чийтинг при бицепса не ме боли. Явно при мен проблема е бил в слабите мускули на кръста. Това не означава, че трябва да започваш да правиш тяга (ако не си започнал вече де) ако стажа ти не е достатъчен или си прекалено малък. Ако болката не престане най-добре се консултирай с лекар. И както ти казаха по-горе - виж си много внимателно техниката на всички упражнения потенциално натоварващи кръста.

26.03.06
07:53

Я вземи провери дали леглото ,в което спиш е наред -аз имах подобен проблем с гърба и кръста и накрая се оказа,че съм посчупил кревата и спя накриво дефакто..Пробвай и две таблетки индометацин дневно за около два дена и виж дали ще ти мине болката...

26.03.06
09:58

Не сам казал че техниката ми е най-добрата , но се стреме тя да е чиста.Незнам и аз мисля че може да е заради слад кръст и затова почнах хиперекстензии да правя , пък ще видя ако след 1-2 болката не отшими .....

NE

26.03.06
15:35

Да ти кажа нямаи вяра на такива доктори че един приятел ходи при доктор уш голямото добрутро(за болежки в китката).Та доктора му рече че трябва операция ама моя приятел неискаше операция и отидоха при един приятел на чичо му.Та вапросния приятел беше Емо Гудинов ако сте го чували та човека вика че китката ще се оправи и кат питах причтеля е зела да се оправя.Просто е трябвало малко почивка че тои и фитнес и волейбол я беше претоварил малко.Та тоя доктор можеше да го преебе за цял живот че ако беше направил операцията му отиваше тренирането и нямаше да може вече да вдига никакви тежести.Така че внимаваи какво правиш и кои слушаш че докторите са по опасни от болежките. :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1