Дюнер ?!?!?

24.03.06
22:22

Здравейте!

Аз съм ученик и ходя на фитнес редовно, но всеки ден ям поне 1 голям дюнер със телешко месо. Искам да ви питам някой има ли представа колко калории горе-долу има един дюнер 150 гр. и дали трябва да го избягвам за да сваля мазното от корема. Имайте в  предвид, че това е основното ми ядене около 11 часа и пред деня не ям кой знае какво друго. Сутрин съм на едно кафе, след това ям въпросния дюнер, след това вечерта ям нещо вкъщи.

Благодаря много, надявам се да помогнете  :D

24.03.06
22:44

[quote author=”Петър89”]Здравейте!

Аз съм ученик и ходя на фитнес редовно, но всеки ден ям поне 1 голям дюнер със телешко месо. Искам да ви питам някой има ли представа колко калории горе-долу има един дюнер 150 гр. и дали трябва да го избягвам за да сваля мазното от корема. Имайте в  предвид, че това е основното ми ядене около 11 часа и пред деня не ям кой знае какво друго. Сутрин съм на едно кафе, след това ям въпросния дюнер, след това вечерта ям нещо вкъщи.

Първо - няма лоши храни, има лоши хранителни режими...
абстрахирайки се от факта, че това е една от най-нискокачествените храни които навлезнаха в БГ след “промените” (месото е нискокачествено, хигиената е под всякаква критика във всяка “дюнерджийница” която съм виждал, на всеки 2-3 реда месо има един ред сланина - замисли се за холестерола...) та - ако ще сваляш си оправи хранителния режим. не е нормално да ядеш каквото и да е в 11 и после чак на вечеря. Темата е дъвкана поне 1000 пъти, накратко - просто си забавяш сам метаболизма и като капак ядеш некачествена храна...

SI

25.03.06
14:51

Дюнери и подобни отрови нямат място в хранителния режим на който и да е занимаващ се със спорт човек. Напълно подкрепям горното мнение.

25.03.06
15:20

[quote author=”Петър89”]Здравейте!

какво праиш,бе?излизаш сутрин и се прибираш вечер?Лол..Сякви пици,дюнери,баници,тутманици нямат място в хрането на 1 сериозен билдър

AN

25.03.06
20:41

По-добре да ядеш дюнер, отколкото да не ядеш. Аз почти всеки ден ям, просто защото е невъзможно да хапна друго при времето, с което разполагам.

RE

26.03.06
00:33

По-добре замени дюнерите с тостери или сандвичи без сосове .

26.03.06
12:43

А за килокалориите в дюнера.... около 600.

26.03.06
19:43

много мазнини има, по добре кебапчета/пържолка с картофки  :P :lol:

27.03.06
22:44

Взимаш си един дюнер и го оставяш да изстине. Няма по-смърдяща храна...
ПП: С тоя хранителен режим... Закусвай и обядвай всеки ден и ше си оправиш режима.

27.03.06
23:10

Пешо до колкото знам(понеже от пантивека не съм ял) един дюнер ти е кам 2.50-3 кинта по добре мини през някой китайски ресторант хапни едно оризче и задушени зеленчуци пак ти излиза ценово някъде там но май е по добре от мазен дюнер(то не че ориза не е пържен ама все пак)

AN

28.03.06
00:11

а да, това определено е по-добре ако го има.

28.03.06
13:51

А ако не ти пука какво ще кажат другите отиваш в най-близкия магазин и си купуваш вакумирана пилешка пържолка за 2 лв - около 200 гр и си я хапваш с един айрян.

28.03.06
14:07

Дюнера има предимно пържени картофи и кофти майонезен сос. Може да е с телешко, ама едва ли е повече от 50-60гр...
И мен ме гледаха с насмешка колегите, да ям пържоли по улиците и в колата и постоянно нак`ви кутийки с храна да мъкна със себе си и да си ги отварям на най-невероятни места, след време ми свикнаха и ме оставиха на мира. Сега даже постоянно ме разпитват за диети и храни, защото си ходят със шкембетата и цицките, а виждат за к`во става въпрос. Така, че да не ти пука!!

28.03.06
15:27

Бе да наблягаш основно на дюнери не си е работа.Аз си позволявам 1 път седмично между другото,като не бива да очакваш да ти замести хранене...

AN

28.03.06
23:12

офффф писна ми, почвам да си нося пържолите и аз...

SO

28.03.06
23:18

Иска ми се и аз да го правя ама да си призная честно ме мързи  :oops:
Пък и като си спомня как се вмирисваше стаята в даскало един приятел като си носеше белтъци и ми става лошо,предпочитам да шибна 1 тостер( не са ми проблем излишните калории и мазнините )

29.03.06
17:17

[quote author=“Neo”]Дюнера има предимно пържени картофи и кофти майонезен сос. Може да е с телешко, ама едва ли е повече от 50-60гр...
И мен ме гледаха с насмешка колегите, да ям пържоли по улиците и в колата и постоянно нак`ви кутийки с храна да мъкна със себе си и да си ги отварям на най-невероятни места, след време ми свикнаха и ме оставиха на мира. Сега даже постоянно ме разпитват за диети и храни, защото си ходят със шкембетата и цицките, а виждат за к`во става въпрос. Така, че да не ти пука!!

Хаха тука доста се смях , щото и аз съм същата картинка(с кутиите) :oops: , и мойте колеги пазят диети не закусват сутрин  а от обяд почват с мазни баници , соленки ,солети , кроасани и т.н.  , и само вечер ядат НОРМАЛНО :roll:  и после се чудят що са дебели  :lol:

29.03.06
22:39

кво ще рече това че от дюнера се надебелява отслабва обяснете ми точно че не схващам ?????

29.03.06
23:10

[quote author=“Lane”]кво ще рече това че от дюнера се надебелява отслабва обяснете ми точно че не схващам ?????

офф...няма храни от които се надебелява или отслабва - има режими с които се качват или свалят килограми. Ако толкова харесваш дюнери - направи си така дневния хранителен режим, че да можеш  да си го “позволиш”. Проблема с дюнера, както с всеки друг вид junk food е, че няма хранителна стойност - това са само прости въглехидрати и кофти мазнини без белтъчини. колкото по-малко ядеш такива “храни” толкова по-добре.

09.05.06
23:48

Благодаря на всички, ясна ми е картинката вече. От утре тръгвам с изварата на училище и хич не ми пука  :D

10.05.06
00:12

И аз съм така с кутиите, киселите млека и зарзавата дето го мъкна наляво надясно.
Ако съм забравил или съм се успал си взимам 2 кебапчета от най-оборотната кебапчииница наблизо.
Пак ми се подиграват, че ги ям чисто с минерална вода, а колегите набиват половин хляб, картофена салата и некви коли, бамбучи и подобни покрай тях, но пък те са 1 корем напред.  :lol:
Ааа и понеже ям на всеки 2-3 часа, ме гледат накриво.... А те като ми пушат по 5 мин. на всеки час а...

PS

10.05.06
00:30

Ми незнам...но в Петрич има едно място където на мен дюнера ми го правят с пилешко месо печено и некви марули слага да запълни...но проблема ми е в питката...?
представа си немам от кво се прави... :?

10.05.06
00:34

От брашно.  :wink:

Добавка: Хранителните стайности предполагам, че са изключително близки до тези на хляба, баницата и т.н.

PS

10.05.06
00:35

[quote author=“Nova”]От брашно.  :wink:

хах е да.. :lol:
имах друго предвит...като грамаж...и колко въглехидрати е...то няма спор че е много..и то се бързи  :x

06.02.09
11:47

Дюнера без сос и пържени картофи а със зеленчуци вътре си идеално ядене според мене. Вредно е това че питката е от тесто и че я запържват.

2 броя големи пилешки дюнера (без картофи и сос)
Съдържа:
540 калории, 28гр. протеин, 42гр. въглехидрати, 28гр. мазнини

Мнението беше редактирано от Chiki на 06.02.09 11:48.

06.02.09
12:05

Темата е доста старичка :) на има-няма  3г.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1