SNC-on line shoping

25.03.06
11:49

Днес получих поръчката си от SNC-anabolic amino 5300 na MLO,и съм силно обезпокоен че продукта е истински-етикета ,запечатката отгоре и самата кофичка са много съмнителни.Не съм ги распечатал още,да видя самите аминки.Моля всички които знаят нещо по въпроса да пишат-Може ли да се расчита на тия търговци?Моята работа след дъжд качулка ама както и да  :roll:
Ако са ми напълнили произволна кофичка с некви техни боклуци и накрая етикета MLO -  :evil:  :evil:  :x :evil:  :evil:  :x

25.03.06
14:11

[quote author=“karlo”]Днес получих поръчката си от SNC-anabolic amino 5300 na MLO,и съм силно обезпокоен че продукта е истински-етикета ,запечатката отгоре и самата кофичка са много съмнителни.Не съм ги распечатал още,да видя самите аминки.Моля всички които знаят нещо по въпроса да пишат-Може ли да се расчита на тия търговци?Моята работа след дъжд качулка ама както и да  :roll:
Ако са ми напълнили произволна кофичка с некви техни боклуци и накрая етикета MLO -  :evil:  :evil:  :x :evil:  :evil:  :x

Ако не си разпечатил стаката имаш право да я върнеш отиди на Пиротска 12

03.04.06
18:21

дай снимка а видим за какво говориш, какво разбираш под много съмнителни, виждал ли си как изглежда продукта( на саита на производителя или в друг магазин на живо ) ?
аз съм копувал няколко пъти от магазина им( не онлайн ) и съм доста доволен, струват ми се сериозни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1