РБР

MI

25.03.06
14:04

Здравейте,от около месец и малко съм на НВДи има резултат-в смисъл свалила съм няколко кг.,но ме е страх като го спра да не ги кача отново,а и прочетах,че неможе постоянно да се прави НВД,а трябва почивки и т.н.,за да е ефикасен..Преди бях пуснала тема и ми казаха,че след НВД трябва да мина на РБР ..Прочетах внимателно статията в саита за него,обаче пак не ми е ясно точно как трябва да си сметна калориите и белтъци,кое се деляло на 2 и т.н.
Може ли да ви помоля да ми обясните по-точно за РБР и евентуално как да започна какво да ям,а и за съотношението на белътци ,въглехидрати,защото не ми е ясно..
Аз съм на 17 г.-момиче :) 171 см.,56 кг.

Благодаря ви предварително ;)

25.03.06
14:09

Според мен за твоя ръст си много добре но ти си решаваш.Аз след КАЧЕСТВЕНО НВД, си хапвам  всичко обаче се ограничавам.И си правя някои дни които ям повечко сладки и тестяни неща.Но става въпрос че съм постигнал това което искам.

MI

25.03.06
14:15

Е то моето НВД незнам доколко е качествено,в смисъл такъв,че съм почнала от 13 Февруари,ама в началото докато свикна и докато четях статии и т.н. -доста грешки сигурно съм допуснала при НВд-то в смисъл такъв незнаех за това,че въглехидратите трябва да са равни на теглото и т.н.,ама тука от 2-3 седмици си го спазвам и си пиша меню и изчислявам калории,но както и да  е.Апък за свалянето -имам да сваля още 2-3 кг. ;) Но мисълта ми беше как да пресмятам

А ей от това незнам аз ли съм толкова зле или какво ,ама нищо немога да разбера,искам това да ми обясните,ако може :)

Как да разпределим приема на храна в РБР?
Количеството на белтъка в храната се движи в рамките на 1,7 до 2,3 гр. за килограм телесно тегло при мъжа и 1,5 до 2 гр. за килограм телесно тегло при жените. Изваждайки калориите на белтъка от дневния ви калориен прием, намирате калориите на мазнините и въглехидратите. Това е лесно, просто делите калориите останали след изваждането на белтъците на 2. Получената цифра е калориите на мазнините и на въглехидратите в храната Ви. Ако тренировъчните занимания са добре съобразени с хранителния режим, то дневната доза хранителни съставки могат да се разпределят, както следва:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1