За медът преди лягане.Полезно да се знае.

25.03.06
14:15

Първо здравейте на всички.Имам чист балкански мед-лично производство :wink: .Преди всяка вечер преди лягане взимах по една лъжичка.Почти всяка вечер сънувах сума ти сънища и имах неспокоен сън(не че не се наспивах). Веднъж седнах да пия кафе с един много компетентен лекар.Той ми каза че медът преди лягане карал тялото да работи по интензивно(или нещо от тоя сорт,карало някаква жлеза да работи)и от това се получавало неспокоен сън.
Това може да не се получава при всички,но ако някой взимат мед преди лягане и не спят спокойно-вече знае от какво може да е :wink:

25.03.06
15:17

Ние тука не ядем мед преди лягане...

25.03.06
21:33

[quote author=“a8n”]Ние тука не ядем мед преди лягане...

Това че ти не ядеш не значи, че “ние тука” не ядем. 
А иначе един от залата ми каза да ям една лъжичка мед преди лягане. И наистина спях като с тапа в задника, но се усетих, че е от меда и вече не го правя. Личният ми лекар каза, че меда засилва умствената дейност и затова се получава така.

25.03.06
23:06

А пък аз знам че преди лягане било хубаво да се пие 1 чаша прясно мляко с мед.
Спомагало за добрия сън.

RE

26.03.06
00:25

[quote author=“SteeL”]А пък аз знам че преди лягане било хубаво да се пие 1 чаша прясно мляко с мед.

Обаче с мляко е едно а само мед е друго.в едното има само въглехидрати ,а като ги смесиш с белтъците от млякото става друга комбинация.

26.03.06
07:56

Прясното мляко се препоръчва като добро средство срещу безсъние,а мед не виждам особен смисъл да се взима преди лягане точно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1