26.03.06
00:32
кои аминокиселини са по добри според вас на оптимум или на мусаши както и тези на прах или на хапчета
ОПТИМУМ-60.90лв
Опаковка: 150 g
Доза: 1 чаена лъжичка (5g)
Дози в 1 опаковка: 30
Съдържание в 1 доза:
L-Leucine: 2500 mg
L-IsoLeucine: 1250 mg
L-Valine: 1250 mg
Други съставки: Няма
МУСАШИ 150гр-47лв 60 дози
СЪДЪРЖАНИЕ: 100% концентрат от аминокиселини с разклонена верига (BCAA).
В една доза 2,5 g (1 ч.л.) се съдържат: L- Isoleucine 480 mg, L-Valine 730 mg, L- Leucine 1,22 g.
Ще ви бъда благодарен също така да ме посъветвате удачно ли е ще е да вземам с аминото и глутамин ще се омазня ли много моля някой който ги е пил да каже защото изчетох доста в сайта но все пак друго е да чуеш мнение от хора с опит
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Глутамина мисля да е на мусаши но чувам добри отзиви и за скайтек моля посъветвайте ме
26.03.06
01:56
Абе според мене по-добре си земи амино на Универсал или на Генезис :wink:
Няма как да се омазниш от глuтамин и амино ...даже може да се поизчистиш..Аз лично не съм фен на Мусаши, глuтаминът на Оптимум е доста качествен,а относно БЦАА,след като имаш финансите и можеш да си ги позволиш..купуваi:)
Аминокиселини каквито и да вземеш гледай да са на прах или течни. Оптимум БЦАА са добри, мисля и от мусашито ще си доволен също. По никакъв начин Генезис или Универсал (на таблетки) не могат да се сравняват с оптимум/мусаши БЦАА на прах.
Глутамин най-добре си вземи на оптимум или на АББ - в момента даже има на промоция на АББ - който е глутамин + глутаминови пептиди на прах.
26.03.06
14:12
[quote author=“kao”]Аминокиселини каквито и да вземеш гледай да са на прах или течни. Оптимум БЦАА са добри, мисля и от мусашито ще си доволен също. По никакъв начин Генезис или Универсал (на таблетки) не могат да се сравняват с оптимум/мусаши БЦАА на прах.
Глутамин най-добре си вземи на оптимум или на АББ - в момента даже има на промоция на АББ - който е глутамин + глутаминови пептиди на прах.
Едно си баба знае едно си баба бае!
Я ми обясни ако обичаш горният ти пост? Да знам как да процедирам?
Защото като гледам постовете ти, не си силно запознат с хранителни добавки - не си приемал много добавки, но въпреки това даваш доста съвети наизуст - доста твой приятели явно пият добавки...
Та гледам се опитваш да ме “засичаш” образно казано...
И искам да ми обясниш тези твой деиствия?
26.03.06
22:11
Благодаря на всички за мненията-кой както можал помогнално.Все пак,ако направим простата сметка за едно и също количество и почти еднакъв състав има разлика в цената от 15 лв,а уж и двете фирми са добри.Моля дайте последни предложения,че утре отивам да купувам.То стана малко кат на търг с тез предложения,ама ко да праим кат не знай човек пита.
Мисля също и креатин на оптимум да взема 300гр-36лв.Добре ли е според вас,за един месец сммятам да ми стигне.
Моля,ако имате някакви предложения относнo други марки да казвате,защото досега така и не видях.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!