26.03.06
02:16
Някой знае ли дали на 15.04.2006г. в Пловдив ще се проведе и състезание по бодифитнес?
[quote author=“terran”]Някой знае ли дали на 15.04.2006г. в Пловдив ще се проведе и състезание по бодифитнес?
Да и мисля да участвам ако се интересуваш ела колкото повече се пуснат по-добре.
Смятам да участвам, но не съм запознат с “техническата” част. Къде трябва да се запиша, в коя зала ще се провежда състезанието, меренето на състезателите (кантар и височина) кога ще е?За тези, които не са от Пловдив (от София съм) къде ще бъдат настанени...Много въпроси:). Между другото като съм тръгнал да питам, откъде мога да си закупя боя и на каква цена?
[quote author=“terran”]Смятам да участвам, но не съм запознат с “техническата” част. Къде трябва да се запиша, в коя зала ще се провежда състезанието, меренето на състезателите (кантар и височина) кога ще е?За тези, които не са от Пловдив (от София съм) къде ще бъдат настанени...Много въпроси:). Между другото като съм тръгнал да питам, откъде мога да си закупя боя и на каква цена?
Аз също не съм запознат много добре но това не е важно мисля да пътувам в същия ден аз също съм от София така че ако искаш ела ми в залата да се видим относно боята немаи грижа ще намерим. чук ни в icq-283-341-098
едва ли .
:cry: нали са квалификации за балканско(опитаите и после пишете)а за натурални има ли?
Еми то мина, ти май участва, ама май нещо...
Слави изглеждаше много добре, ама нещо това бодифитнеса ми прилича като за неуспели културисти категория. Не ми се обиждай де, нищо лично, просто така изглежда отстрани.
16.04.06
07:56
terran ти май участва нали? познах те по аватара