26.03.06
12:32
Ще може ли да ми направите един хранителен режим . но да няма млеко защото не ям и не пия никакво млеко (Само плодово от тия на данон) ! 15 години съм , 160 висок , 56-57 кила ! Режим с които да не качвам поече на корема а да свалям ! Мерси предварително ;)
Чети из форума и сайт-а направи си НВД и го дай за коментари
И не си мисли че целия свят се върти около тебе и всички трябва да ти “играем по свирката” !
абе пич що пишеш глупости?Ти си 1,60 и тежиш 58кг. и искаш да сваляш?Я не се излагай!Ако съм на теб ще се старая да кача няколко килограма вместо да чистя
Съжалявам за оффтопика ама да го светна момченцето ,че се пише МЛЯКО ,а не МЛЕКО. :D Иначе и аз съм на мнение ,че не си за диети ... пък и за да пораснеш диети не са желателни на тази възраст.
Не пичове неискам да свалям кила искам да кажете какво да ям да сваля пустия корем
абре ора искам режим да се храня като ората а не само с некви фавли и др болклуци това искам ....
А направи ли си труда да прочетеш някоко теми в този раздел на форума?Нима не се орянтира сам какво тряя да ядеш....
28.03.06
15:25
момче първо се научи да пишеш на български и после се обръщай за помощ.на 15 години си,мръдни си малко задните части,поспортувай,направи коремни преси,а не да стоиш пред компютъра и да се жалваш!прочети из форумите има толкова много инфо!успех все пак :)
Харесай си някой спорт и го пратикувай: баскетбол, футбол, плуване или каквото ти е приятно и прави кардио сутрин на гладно. Също така спри сладкото, тестените закуски и всички други боклуци като чипсове и крекери. Храни се с качествена храна: ориз, картофи, макарони, овесени ядки, чисти меса, яйца. Също така и млякото е задължително (иначе не виждам как ще ядеш овесените ядки). Освен ако нямаш някаква алегрия пробвай и постепенно ще свикнеш. И аз в началото не го харесвах но сега ми е от любимите храни... :wink: