Xранителен режим

26.03.06
12:32

Ще може ли да ми направите един хранителен режим . но да няма млеко защото не ям и не пия никакво млеко (Само плодово от тия на данон) ! 15 години съм , 160 висок , 56-57 кила ! Режим с които да не качвам поече на корема а да свалям ! Мерси предварително ;)

26.03.06
13:22

Чети из форума и сайт-а направи си НВД и го дай за коментари

И не си мисли че целия свят се върти около тебе и всички трябва да ти “играем по свирката” !

26.03.06
13:55

абе пич що пишеш глупости?Ти си 1,60 и тежиш 58кг. и искаш да сваляш?Я не се излагай!Ако съм на теб ще се старая да кача няколко килограма вместо да чистя

26.03.06
15:05

Съжалявам за оффтопика ама да го светна момченцето ,че се пише МЛЯКО ,а не МЛЕКО. :D Иначе и аз съм на мнение ,че не си за диети ... пък и за да пораснеш диети не са желателни на тази възраст.

26.03.06
21:45

Не пичове неискам да свалям кила искам да кажете какво да ям да сваля пустия корем

26.03.06
21:56

Батко няма храна за корем и храна за задник и дебели бутове. :D

28.03.06
00:45

абре ора искам режим да се храня като ората а не само с некви фавли и др болклуци това искам ....

28.03.06
02:18

А направи ли си труда да прочетеш някоко теми в този раздел на форума?Нима не се орянтира сам какво тряя да ядеш....

JU

28.03.06
15:25

момче първо се научи да пишеш на български и после се обръщай за помощ.на 15 години си,мръдни си малко задните части,поспортувай,направи коремни преси,а не да стоиш пред компютъра и да се жалваш!прочети из форумите има толкова много инфо!успех все пак :)

28.03.06
16:45

Харесай си някой спорт и го пратикувай: баскетбол, футбол, плуване или каквото ти е приятно и прави кардио сутрин на гладно. Също така спри сладкото, тестените закуски и всички други боклуци като чипсове и крекери. Храни се с качествена храна: ориз, картофи, макарони, овесени ядки, чисти меса, яйца. Също така и млякото е задължително (иначе не виждам как ще ядеш овесените ядки). Освен ако нямаш някаква алегрия пробвай и постепенно ще свикнеш. И аз в началото не го харесвах но сега ми е от любимите храни...  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1