зa химията

Темата е заключена.

26.03.06
15:18

Кажете моля някой анабол или астероид с който ще стана още по як.
Аз и сега съм си добре 187см висок и тежа 70кила и съм така да не се хваля,но доста внушителен.
Когато ходя в БИАД си слагам прилепнала блузка и бял панталон и почти няма някой който да не се загледа,но искам за лятото да направя големи бицепси и ако може релеф с плочки.

Кажете някой препарат с който това ще стане.
Този месец не съм си ъпгрейдвал Голфа и имам около 90 лева в излишък така, че съм готов и на нещо скъпо,но да е качествено.

В Надежда имаме един бай Коце, който продава протеини и други суплементи в гаража си.
1 кило чист сурватъчен протеин струва 5,20 и мога да ви гарантирам, че е с пъти по-добър от разните мусашита и тем подобни.
Креатина струва 8,60 2 кила. Аз не съм го ползвал, но имам познати от агитката на Локо, които са го тествали и казват, че е с класи над американските.

та както и да го смятам с 90 лева мога да си купа всякакви суплементи от бай Коце,но проблема е, че той е против химията и не продава астероиди или анаболи и за това искам да ми препоръчате нещо ефикасно.

Merci

26.03.06
15:25

[quote author=“Genadi”]
В Надежда имаме един бай Коце, който продава протеини и други суплементи в гаража си.
1 кило чист сурватъчен протеин струва 5,20 и мога да ви гарантирам, че е с пъти по-добър от разните мусашита и тем подобни.
Креатина струва 8,60 2 кила. Аз не съм го ползвал, но имам познати от агитката на Локо, които са го тествали и казват, че е с класи над американските.
Merci

човече с горенаписаното попадаш директно в раздела с бисерите.Можеш да поздравиш тоя бай Коце от мен :lol:
продължавай с тези постове че да има на какво да се смея

ХАХАХАХХАААХААААААА

старите кучета от форума може би помнят Кондьо  :lol:

26.03.06
15:33

Човека се ебава, това е просто сарказъм ;)

RE

26.03.06
15:33

[quote author=“Genadi”]

.

Merci

Направо ме разби отсякъде.То при тоя Бай Коце супер тънкажно викаш.аз до София да доида и да купя пак ще ми излезе 3 пъти по-евтино. :lol: Пич форума е на тема културизъм , а не форум за хумор и сатира.

IN

26.03.06
15:37

ХаХаХаХаХ....абе как може толко тъпи хора бе батко...
Леле..абе брато ако тоя пост е някъв базик разбирам,ама ако си го писал сериозно начи си неописуемо тъп,с извинение.Кво подяволите значи:”като отида в Биад си слагам белия панталон и прилепналата блуза и сички ме заглеждат”??
И не е нужно да разказваш на хората за някъв бай Хуй дето продава креатин в гаража си за 8 лева 2 кила.
А върхът  на тъпотията е АСТЕРОИДИТЕ които искаш да зимаш...

26.03.06
16:21

:) Това с астероидите съм го чувал от един кикбоксьор,още в залата на Джананов 93 година.Хубавка зала беше и ефтина,но мутри му я запалиха и му показаха на човека как се правело бизнес в у нас.А човека с белите дрехи спорд мен си праи весело...

5C

26.03.06
18:19

Прав си Баце Manson :D гледкам си темата с Кондьо от време на време..това е същата работа

AN

26.03.06
18:20

хахахахахааххааххаахахахахахахахххахаахахахахахахахаахахах

SE

26.03.06
19:48

човече ти уби рибате отдавна не бях се смял така  хахахах разцепваш направо виж питай бай Коце той да ти каже някой “астеройд” пък може и анабол или стеройд да ти препоръча не се знае хахах умирам от смях

26.03.06
20:00

Хехехе Хубаво е от време на време да има и такива теми да се посмеем малко, Колега поздрави Бай Коце и от мене и така както казваш на този ръст 187 см. и тегло 70 кг. не изглеждаш много внушително както казваш. А и вече като ходя в биад ще се оглеждам малко повече за тебе :lol: Дайте тази тема за кондио да е видя че не сам е чел.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1