26.03.06
18:59
Тренирам от около месец .вземам креатин и аминокиселини,и днес си взех соев протеин 500г.не знам как да го пия по колко пати на ден и дали е желателно след като ве4е пия креатин и аминокиселини?Какво да правя?Също не знам ефикасно упражнение за задно рамо?
Пускай темите където им е мястото !!!
DJGorgio-Astor
пий аминото сутрин на гладно,преди и след тренировка,креатина преди и след тренировка,а соята вечер преди лягане.Упражнения за задно рамо има колкото искаш.Е аз се сещам за 3 поне.Виж в раздел Упражнения.
Поздрави.
26.03.06
19:42
За хранителните добавки не мога да ти помогна,защото все още не сам на този етап но ефикасно упражнениеза задно рамо мога да ти кажа.Правиш лежанката под наклон 45градуса и лягаш по корем.След това започваш да повдигаш рацете както обикновенното в страни от тялото но в случая ще е за задно рамо.
27.03.06
00:26
Правиш лежанката под наклон 45градуса и лягаш по корем.След това започваш да повдигаш рацете както обикновенното в страни от тялото но в случая ще е за задно рамо.
Само че внимавай с движението, че съм виждал много хора, които от тази позиция правят гръб, мислейки си че тренират задно рамо :) изнеси ръцете малко по-напред...