Суроватъчен протеин и амино к-ни

M_

26.03.06
19:19

Та въпроса ми е следния...как е най-удачно в период на НВД да се приемат да кажем аминокиселините и суроватъчния протеин...като се има впредвид ,че предписанията от опаковките малко се припокриват..(след тренировка,преди тренировка,след ставане и т.н.). Взависимост например дали е в ден ,в който се тренира в залата с тежести,или ден с кардио или почивен ден...как ще се отрази най-благоприятно приема :))
Например:
Понеделник ,Сряда, Петък - тридневно сплитче с тежести в залата.

Вторник,Събота,Неделя- кардио
*събота и неделя е след ставането..тоест тогава това може също да се има впредвид всмисъл добавките , които трябва да се приемат преди кардиото и храненето след кардиото


Четвъртък-Почивка.

Диетата е ясна...НВД-то съобразно мойте размери (182см-81кг),а тренировката без особени промени...просто по малки почивки между сериите ии.. Евентуалнто да вдигна повторенията на пирамидките от 10-8-6 на 12-10-8 и от 3х8 на 3х10 ... нещо такова.


А и още...има ли място креатина в цялата тази история :)

06.04.06
19:30

Ами как преди след тренировка и преди кардио след кардио е хубаво аминокисилини и суроватачен протеин.Ти си прецини с какво количество разполагаш и си го измисли.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1