Кво ше кажете?

TE

26.03.06
22:55

Какво ще кажете за тази програма:
Понеделник:гарди и рамо
Вторник:Бицепс и Трицепс
Сряда:Грап и предмишница
Четвартак:Корем и крака
Петак:Почивка

26.03.06
23:32

Подбирай по добре името на темата дето пускаш
Ако беше написал с колко стаж си , годините и упражненията със сериите щях да ти кажа

NETP

27.03.06
09:42

Според мен подредбата не е много хубава.Може да ги подредиш така че в понеделник и вторник да тренираш.Сряда почивка и след това четвартак и петак но както каза djgorgio-ASTOR даи си упражненията кум програмата и стажа ти пак ще измислим нещо :wink:

TE

27.03.06
12:17

Еми попринцип тази програма я измислих преди няколко дни защото по старата вече тренирам 4 месеца а и мисля че се преуморявах ето и как беше тя:
Понеделник:Гарди-Повдигане от лег сас среден хват 4x10,Повдигане от полулег 4x10,Флайс 4x10,Събиране на дъмбели 4x10
Вторник:Бицепс-Скотовото 4x10,Събиране с дъмбели 4x10,Прав сас щанга среден хват 4x10,Щанга широк хват 4x10
Сряда:Трицепс-Повдигане от лег сас тесен хват 4x10,Френското 4x10,С дъмбел зад врата 4x10,Натискане на скрипец за трицепс 4x10,и има едно упражнмение ама незнам как се казва сядаш и натискаш на долу като кофичките само че седнал е и него 4x10
Четвъртак:Гръб-Дърпане на вертикален скрипец 4x10,Дърпане на долен скрипец 4x10
Петак:Рамо и крака-сас шанга зад врата 4x10,от пред 4x10,Крака-Пресата 4x10,и упражненията другите не ги знам от 4 месеца тренирам редовен сам и сам на 14 :wink:

27.03.06
20:51

[quote author=“te100SteRoNcHo”]Еми попринцип тази програма я измислих преди няколко дни защото по старата вече тренирам 4 месеца а и мисля че се преуморявах ето и как беше тя:
Понеделник:Гарди-Повдигане от лег сас среден хват 4x10,Повдигане от полулег 4x10,Флайс 4x10,Събиране на дъмбели 4x10
Вторник:Бицепс-Скотовото 4x10,Събиране с дъмбели 4x10,Прав сас щанга среден хват 4x10,Щанга широк хват 4x10
Сряда:Трицепс-Повдигане от лег сас тесен хват 4x10,Френското 4x10,С дъмбел зад врата 4x10,Натискане на скрипец за трицепс 4x10,и има едно упражнмение ама незнам как се казва сядаш и натискаш на долу като кофичките само че седнал е и него 4x10
Четвъртак:Гръб-Дърпане на вертикален скрипец 4x10,Дърпане на долен скрипец 4x10
Петак:Рамо и крака-сас шанга зад врата 4x10,от пред 4x10,Крака-Пресата 4x10,и упражненията другите не ги знам от 4 месеца тренирам редовен сам и сам на 14 :wink:

еми ето защо си се уморявал
ти пич сериозно си претренирал
правиш по 4 упражнения за мускулна група
което ти е мн поради стажа ти
намали ги на 3 упражнения за МГ по 4 серии и няма да се чустваш преуморен
ина4е програмата не е лоша

28.03.06
00:38

Типичен пример за претренирал 10000-ден начинаещ , защото си мисли че програмите за начинаещ са много лесни и не са за него

TE

28.03.06
18:34

Не съм мислил това,а че съм претренирал да вярно,а и сега сам на нова така че няма проблем :wink:

NETP

28.03.06
20:39

Да ти кажа Арнолд Шварценегер е тренирал по програма за начинаещ 1година.Така че никои не може да ти каже кога ще си напално готов да преминеш на по тежка програма.Пак за гръб 2 упражнения :shock:  :shock:  :shock: .Според мен са прекалено малко а за раце прекалено много.Намали тези за рацете и увеличи с 2 тези за гърба.Това е моето мнение.Не гарантирам че е напално правилно :oops:.Но си е мое.Така че.....
Даваи че щангите чакат. :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1