Креатин+Глутамин+Аминокиселини

26.03.06
23:05

Креатин+Глутамин+Аминокиселини е добро трио ще стане още по добре ако добавя протеин но финансите не ми достигат както и да е ... питам ...!
Знам 4е ще ка4а килограми , но вапросат ми е средоото4ен вав това вав какав вид 6те е теглото мазнина или мусколна ласа (4иста)  И как да се приемат за наи добар резултат ???
10х предварително

30.03.06
17:36

Протеин на парво място храната да ти кажа само.А протеин наи добре някав суроватачен.За креатина има безброи теми на паржо пражиш  зареждаща 5 дни по 15-20 грама после продалжаваш  по 5-10 грама около месец месец и положина и пак е добре зареждаща на както си прецениш.Глутамина може преди след тренировка вечер по 5 грама както ти си прецениш.А аминакисилините трябжа да кажеш вже пак какви са марка концентрация да ти кажа по колко но може сутрин преди и след тренировжа и вечер сащо.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1