Белтък-пресичане !

21.07.04
10:43

.

Темата беше редактирана от tigra на 10.04.09 10:01.

MA

21.07.04
10:58

Белтъка се пресича от лимонената киселина и не само от нея. Принципно от всякаква киселина се пресича.

21.07.04
11:03

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 10:01.

ВН

22.07.04
05:12

Ванилия :) .

25.07.04
14:54

croc ot kade si namerila kazein ? i na kvi pari kvo koli4estvo ?

25.07.04
14:57

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 10:01.

25.07.04
18:35

хахахах насипно-така нищо няма да взема.Ако ви дам да видите един анализ точно на тези насипни истории после ще има да псувате , защо давате пари

26.07.04
16:35

:)

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 10:01.

31.07.04
14:13

Трябва да го сканирам иначе има много да пиша.Но само да ви кажа брашното фигурира и то доста над 30 %.Това което ти продават не е повече от 5 на сто съдържание , само си направете изводите

Е ако е от добър познат, на който има доверие :roll: Иначе наистина избягвайте да купувате насипни протеини (и всякакви несигурни храни). Ефтиното излиза скъпо :!:

PE

09.08.04
13:56

Макар и пресечен , белтъка все още съдържа аминокиселините неповлияни. За да се разградят самите аминокиселини, е нужно върху белтъка да действат много висока киселинност и много висока температура.
Така че, като оставим настрана естетическата гледна точка / аз също съм си правил прясно мляко със степче и знам за какво иде реч ;) /,  не се притеснявай, че метаболитния ефект на пресечения казеин е по-различен- така или иначе, в стомаха ти той също се пресича - така дори улесняваш организма си ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1