21.07.04
10:43
.
Темата беше редактирана от tigra на 10.04.09 10:01.
21.07.04
10:58
Белтъка се пресича от лимонената киселина и не само от нея. Принципно от всякаква киселина се пресича.
22.07.04
05:12
Ванилия :) .
хахахах насипно-така нищо няма да взема.Ако ви дам да видите един анализ точно на тези насипни истории после ще има да псувате , защо давате пари
Трябва да го сканирам иначе има много да пиша.Но само да ви кажа брашното фигурира и то доста над 30 %.Това което ти продават не е повече от 5 на сто съдържание , само си направете изводите
31.07.04
18:18
Е ако е от добър познат, на който има доверие :roll: Иначе наистина избягвайте да купувате насипни протеини (и всякакви несигурни храни). Ефтиното излиза скъпо :!:
09.08.04
13:56
Макар и пресечен , белтъка все още съдържа аминокиселините неповлияни. За да се разградят самите аминокиселини, е нужно върху белтъка да действат много висока киселинност и много висока температура.
Така че, като оставим настрана естетическата гледна точка / аз също съм си правил прясно мляко със степче и знам за какво иде реч ;) /, не се притеснявай, че метаболитния ефект на пресечения казеин е по-различен- така или иначе, в стомаха ти той също се пресича - така дори улесняваш организма си ;)