26.03.06
23:26
Какво ще кажете за тоя продукт.Нощен протеин с 2гр глутамин в доза и 23гр протеин.Пише че е с 85% съдържание.Ако написаното е вярно(което малко ме съмнява)това е доста добър избор преди лягане.Има и антиоксиданти и е 20лв половин кило.Това стига за доста време.До сега съм доволен.Аз лично досега съм изпил 2 броя.И се чуда дали да си взема 3-то или да си взема нощен на Мусаши.Ако съдържанието на JC е вярно,то този протеин е доста по добър от този на Мусаши.
26.03.06
23:44
Добре, нали ти обесняваше за добавките да не се пият, а питаш за протеин на най-скапаната марка(мой наблюдения). :shock: :shock:
26.03.06
23:52
[quote author=“Sportex”]Добре, нали ти обесняваше за добавките да не се пият, а питаш за протеин на най-скапаната марка(мой наблюдения). :shock: :shock:
Значи въпросната моя тема,е за това че човек,който не може да си позволи да си взема повече от един протеин на месец(50лв на месец за добавки)няма смисъл да го прави,а да си купи храна с тея пари.Също казах че съм имал по голям напредък без добавки.Но вече става по топло и не ми се застоява на едно място за да ям толко често и ще започна с добавките отново,за да мога да си набавя нужното количество протеин и въглехидрати.А и през пролетта,поне за мене е така нямам такъв апетит,какъвто имах през зимата.И забележи,че темата ми е за нощен протеин.Протеин,който се използва много рядко.
Jay_C, доизкажи се моля те аз също искам да разбера нещо повече от хора който са го ползвали(има ли забележим ефект).Или поне дай линк към темата в която си писал за вапросния продукт :wink:
27.03.06
22:36
как може да някои да си помисли че JC е по-хубав от Мусаши :)
Таа,JC изобщо не заслужава цената си,пак българска му работа и 99% не отговаря на описаното съдържание :)
27.03.06
22:58
[quote author=“MI5”]как може да някои да си помисли че JC е по-хубав от Мусаши :)
Таа,JC изобщо не заслужава цената си,пак българска му работа и 99% не отговаря на описаното съдържание :)
Нали и аз това съм написал,че ме съмнява съдържанието му.Зимал съм си и на Мусаши.Но нека все пак някой да изрази мнение.Иначе,като се замисля е по добре да изядеш едно кисело мляко и 30гр суроватка,отколкото да давам 60лв за едно кило мусаши за 135лв си взимам 5либри на ON. :wink:
27.03.06
23:06
WPC 85 е 42лв на кг,30 дози,тва са си 2 месеца трениране + протеин,не излиза толкова скъпо :wink:
28.03.06
11:58
[quote author=“MI5”]WPC 85 е 42лв на кг,30 дози,тва са си 2 месеца трениране + протеин,не излиза толкова скъпо :wink:
Аз говоря за тоя 92% на мусаши-синия.За него пи6е че е нощен.
31.03.06
21:49
WPC 85 е 42лв на кг, - 1во това нее чената МUSASHI са са дигнали 4ените и са намали ли расфасовките сега 900 гр от този протеин е 56 лв А jc работат с univarsal има телефон на потребителя що не зжунете да се уплачете като несте доволни ше направят иследване и ако нее така те плаштат ако пак е сичко е точно ти си плаштaш иследването jc са по добреи на нутришьм и от биогаме !!!!!