моля за съвет относно диетата ми?

IR

27.03.06
15:01

Здравейте!  За първи път влизам в този форум...... :)  има какво да се научи от вас!!! Аз съм на 24 години, 160см , 80кг тренирам от 10 дена и съм свалила 5 килограма. Искам да ми кажете как мога да си определя колко белтъци и колко въглехидрати да приемам на ден? Също как мога да си изчисля мазнините по тялото! За тренировката- 4 дена след това 1 почивам ...Дайте ми съвет?

27.03.06
16:35

За първи път влизаш във форума и веднага пускаш нова тема без да си прочела другите. На тази тема са изписани стотици теми ако не хиляди. В сайта има таблици за изчисление и примерни диети. Във форума има много конкретни случаи, които имат много общо с твоя. Първо попрочети и тогова ако нещо не ти е ясно питай. Така и да ти кажа нещо няма да ти е полезно. Първо трябва сама да си поблъскаш главата :idea:

IR

27.03.06
19:12

Надниквайки отново тук,се натъквам на критика по отношение на въпросите,които съм задала.Изчетох всички форуми -не само за понижаване на теглото,но и всичко останало.И отговорите на “компетентните” са винаги надменни за неограмотените  :?: Щом задавам конкретен въпрос,значи не съм намерила КОНКРЕТЕН отговор.Трябва ли отново да задам въпросите си??? В замяна на тях получавам...”Първо попрочети и тогова ако нещо не ти е ясно питай.”  Съзнавам въпросите,които съм задала,но струва ми се,че с вашите отговори ще обновите форума,като дадете вашите теории,като специалисти.Темата ми съответства на насочеността на сайта,но ако лично Вие Voltmachine се чувствате неспособен да ми отговорите,за мен това е просто “измиване на ръцете”, и то не особено оригинално.Благодаря все пак за отзивите и за в бъдеще ще разчитам ,че ще получа по-отзивчиви и съпричастни отговори.

head_hunter

27.03.06
19:27

[quote author=“irina24”]Надниквайки отново тук,се натъквам на критика по отношение на въпросите,които съм задала.Изчетох всички форуми -не само за понижаване на теглото,но и всичко останало.И отговорите на “компетентните” са винаги надменни за неограмотените  :?: Щом задавам конкретен въпрос,значи не съм намерила КОНКРЕТЕН отговор.Трябва ли отново да задам въпросите си??? В замяна на тях получавам...”Първо попрочети и тогова ако нещо не ти е ясно питай.”  Съзнавам въпросите,които съм задала,но струва ми се,че с вашите отговори ще обновите форума,като дадете вашите теории,като специалисти.Темата ми съответства на насочеността на сайта,но ако лично Вие Voltmachine се чувствате неспособен да ми отговорите,за мен това е просто “измиване на ръцете”, и то не особено оригинално.Благодаря все пак за отзивите и за в бъдеще ще разчитам ,че ще получа по-отзивчиви и съпричастни отговори.

Ако се поразтърсите малко ще намерите доста инфо и в сайта и във форума за въпросите които сте задала. Относно въпросите Ви - задала сте ги хубаво, но 5 кг. за 10 дни меко казано ми звучи малко невероятно, но да приемем хипотетично, че е възможно /да не говорим, че потребител прочел това с 5-те кг. би му се видяло като шега/. Voltmachine определено не си е измил ръцете и ако в действителност сте прочела всичко във форума не би следвало да определяте постъпката му така. Потребителя си е направил труда да Ви даде насока във връзка с зададения от Вас въпрос въпрос на възпитание е да благодарите, а не да го нападате! А що се отнася за по-отзивчивите отговори и съпричастни отговори - няма да ги получите ако продължите да се обръщате по този начин и към останалите потребители!

http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1 Ето Ви и линк, който потвърждава това което е казал Voltmachine - и според мен му дължите извинение за изказването си! Щом претендирате за точност на отговора Ви при това изказване [quote author=“irina24”]За тренировката- 4 дена след това 1 почивам ...Дайте ми съвет?

кристална топка ли ни трябва за да дадем мнение за тренировката Ви, а може би ще трябва да я използваме и за хранителния Ви режим защото и него сте пропуснала да споменете?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1